Auto Kasko osiguranje

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Auto Kasko osiguranje

Post od Rakhil »

Nuk, dam ti 100 ojra na zajam al da kazes da je WP sranje :mrgreen:

Aco, samo kazem da je reakcija nepotrebna, ni sirenje price. Nuk je reagovao na DW-ov post, DW nije digao dzevu, sve kul. Ako se dalje razvlaci prica, uvek dodje ovako do sirenja i uvlacenja, bez veze je.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Rakhil, izmenio sam svoj post dok si ti ovo kucao, pogledaj jos prvi pasus. Kao sto rekoh slazem se, samo mi je ruzno potenciranje te price malo malo... A ne mozes da ne odreagujes kad i tebe time proziva, rekao sam necu o sebi da pisem ali u ovoj zaglupljenoj drzavi ima i onih koji malo izlaze iz kalupa ogranicenih razmisljanja.

Ja sam jednom bezveze napisao kako su advokati losi ljudi jer gledaju da krive oslobode i time uvredio Paju, on se javio, ja se izvinuo jer sam na osnovu filmova tako nesto izjavio. Zasto onda da ja trpim kad neko na osnovu svog bogatog druga kom se dete s 25 godina drogira poredi to dete sa mnom koji sam sa 17 godina poceo da zaradjujem nadprosecnu srpsku platu?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Tuzno je sto nam je drustvo tako da je biti dobrostojeci greh, a biti bogat zlocin maltene. Razlozi za to prevazilaze okvire ove diskusije i domete foruma, ali je tako. Znas i sam sigurno kako je vecina tvojih vrsnjaka koji su u lovi usla u tu lovu, i kako se prema njoj ophode. Otuda imaj na umu da su te reakcije uperene na ocito negativne primere, a ne izuzetke.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Naravno da znam, cilj mi je i bio da ne budem takav... Mozda sam malo prejako odreagovao sada, ali znam licno da kad sam par puta Nexta pitao da se vidimo kad dolazim u BG da je odgovorio tipa brate ne mogu idem tu i tu, cekam te i te do 4-5 ujutru itd, i ja razumem da nasi mediji serviraju pricu svi bogati su slepci i tatini sinovi, ali ajde i malo objektivnosti.

A naravno da se slazem da svoj novac i novac od roditelja ne mogu da se porede, cak sam i sebe dao kao primer dok sam bio dete. Sada se ni ne usudjujem da trazim nesto od njih jer bih se jednostavno lose osecao, bez obzira sta je u pitanju.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

AcaKayak napisao:Ja sam jednom bezveze napisao kako su advokati losi ljudi jer gledaju da krive oslobode i time uvredio Paju, on se javio, ja se izvinuo jer sam na osnovu filmova tako nesto izjavio.
Nisam se uvedio. Reagovao sam da bih ti objasnio da je to predrasuda stečena na osnovu neimanja informacija.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

AcaKayak napisao:A ne mozes da ne odreagujes kad i tebe time proziva,
Ne bih da ispada da se nastavljam, ali:

Zasto tebe to proziva?
Mi smo samo rekli, odnosno barem ja, da 100e nije isto svima ... Tako da tzv. inicijalna kapisla nije okinuta sa nase strane, jer mi nismo nikom gledali u novcanik ;)
Lakoca trosenja novca je obrnuto proporcionalna tezini zaradjivanja tog novca, to je sva mudrolija :)

Doce neko nov na forum, pa ce to citati i reci kakvi snobovi ovde zive kada im su oni koji nece da bace 100e osiguravajucoj kuci cicije ... :)
Ili ce mu neko reci, ajde sta si se stiso cicijo iskezi se jos 100e i sl.

Tako da vi sto zivite kod roditelja i zaradjujete silne novce, a mi vam sedimo na onoj stvari, evo silazimo odmah, da mozete da se ozenite i konacno pocnete da zivite svoj zivot :)
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Одг: Auto Kasko osiguranje

Post od dag81 »

nidza napisao:Meni su za Alfu tražili letos preko 60 'iljade u Đeneraliju.
Kum pre mesec dana u Generaliju za A4 kao moj 2008. platio 41.000 sa 10% i 100e ucesca sa kradjom. Bez kradje 36.000din.
Meni to mala razlika ali eto. Jedino sto je morao Cobra alarm da ugradi od 250 e+
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ne vidim zasto je bitno da li neko zaradjuje 100 evra ili 5000 evra, a zivi kod roditelja. Bitno je da radi.

A ne znam sta ocekujete, da se odselimo sa 20?
Onda ce da bude, kupili ti mama i tata stan, pa te bas briga :rofl:

Jezik pregrizo sa tom zenidbom. I, hvala, pazite da ne padnete, visoko :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

@dag82
Meni to deluje malo za taj auto ili je pasat kradeniji tip vozila? Ili je kasko pojeftinio :)

Mom prijatelju su pre 2,3 godine trazili mozda cak i duplo vise za pasata (u evrima kada se preracuna), kasko sa kradjom. Mislim da je ddor bio

@next
Nije bitno uopste. Drago mi je da ima mladih ljudi koji zele da rade. I ja sam takav bio :)
Nazalost to je bas bas manjina u Srbiji ...
Samo sam rekao da meni, tebi i mom komsiji 100e nije isto. Ti si 100e nasuo u rezervoar, ja potrosio na narkotike, a on ce ceo mesec od toga da zivi :D
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ti ces jedini da se nazivis za te pare :rofl:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

nikaragva napisao: Samo sam rekao da meni, tebi i mom komsiji 100e nije isto. Ti si 100e nasuo u rezervoar, ja potrosio na narkotike, a on ce ceo mesec od toga da zivi :D
:kezo:

@next
Kako škola, ako nije tajna ?
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Одг: Auto Kasko osiguranje

Post od dag81 »

Vrv kao i ja sto sam se zajebao, pa mi stoji 4ispita vec 7-8 god.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Rakhil napisao:Nuk, dam ti 100 ojra na zajam al da kazes da je WP sranje :mrgreen:.
Evo ja ću.... WP je sranje!

Kad da svratim po kintu? :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ljudi shvatite da je gledanje u tuđi novčanik vrhunac nepristojnosti.

@ MM Kad budeš išao po kintu pokupi i aku odvijač. Kod njega je.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ja sam pored moje mega bleje upisao Kembridzovu biznis akademiju. Ne jos zvanicno, ali sam sve proverio, odvojio pare i treba da zavrsim to narednih dana. Mislim da mi je to jedna od pametnijih stvari u poslednje vreme. I znam da me niko nije pitao ali sam toliko srecan zbog toga da moram da napisem :D

Pajo, ma nije, bas je kul da ovako pisemo, zbog ovakvih tema i dolazim na forum...
Odgovori