Aco, samo kazem da je reakcija nepotrebna, ni sirenje price. Nuk je reagovao na DW-ov post, DW nije digao dzevu, sve kul. Ako se dalje razvlaci prica, uvek dodje ovako do sirenja i uvlacenja, bez veze je.
Nisam se uvedio. Reagovao sam da bih ti objasnio da je to predrasuda stečena na osnovu neimanja informacija.AcaKayak napisao:Ja sam jednom bezveze napisao kako su advokati losi ljudi jer gledaju da krive oslobode i time uvredio Paju, on se javio, ja se izvinuo jer sam na osnovu filmova tako nesto izjavio.
Ne bih da ispada da se nastavljam, ali:AcaKayak napisao:A ne mozes da ne odreagujes kad i tebe time proziva,
Kum pre mesec dana u Generaliju za A4 kao moj 2008. platio 41.000 sa 10% i 100e ucesca sa kradjom. Bez kradje 36.000din.nidza napisao:Meni su za Alfu tražili letos preko 60 'iljade u Đeneraliju.
nikaragva napisao: Samo sam rekao da meni, tebi i mom komsiji 100e nije isto. Ti si 100e nasuo u rezervoar, ja potrosio na narkotike, a on ce ceo mesec od toga da zivi
Evo ja ću.... WP je sranje!Rakhil napisao:Nuk, dam ti 100 ojra na zajam al da kazes da je WP sranje.