Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
To je zato što smo nepismeni i keširamo automobile.
Nego, te servise ne treba da radite na max godinu dana, makar i sa manje pređenih k km?
Nego, te servise ne treba da radite na max godinu dana, makar i sa manje pređenih k km?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ja sam poslednje servise i na A4 i na Miniju radio na smesnoj kilometrazi ali isteklo godinu dana od poslednjeg servisa pa sam morao. Mislim da Mini nije presao ni 1.500km.
Za veliki servis na A4 isto. Veliki se radi na 160 ili 180K al meni nesto mnogo godina da ga vozim bez odradjenog pa sam ga odradio na 120k.
Za veliki servis na A4 isto. Veliki se radi na 160 ili 180K al meni nesto mnogo godina da ga vozim bez odradjenog pa sam ga odradio na 120k.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Ako mu se oktavija ne svidja onda neka kupi golf.Moj savet ako bude benzinac bar neka bude 1.4 tsi.Da mu ne bude krivo na kraju sto je ustedio 2k eu i da mu fali "malo snage" i da otvara teme tuning...
* Kada smo off... U princip slazem se da recimo A3 sa 2.0tdi i A6 2.0tdi mali servis trebao da kosta isto posto isti su potrosni materijali (ulje,filtri i sl.) al svakako nece biti ista cena. Smislice u servis neki razlog zasto ce to biti tako. Isto vazi i kada bi se servisirali passat i golf sa istim motorizacijom cena nece biti ista.
I ja sam pristalica jednom godisnje da se uradi mali servis bez obzira kolika je kilometraza.
* Kada smo off... U princip slazem se da recimo A3 sa 2.0tdi i A6 2.0tdi mali servis trebao da kosta isto posto isti su potrosni materijali (ulje,filtri i sl.) al svakako nece biti ista cena. Smislice u servis neki razlog zasto ce to biti tako. Isto vazi i kada bi se servisirali passat i golf sa istim motorizacijom cena nece biti ista.
I ja sam pristalica jednom godisnje da se uradi mali servis bez obzira kolika je kilometraza.
@SuperbIII hvala za savet. Trenutno kalkulisem neke stvari pa cu videti sta je najbolja opcija.
@svi: Danas sam trazio potvrdu cena koje sam napisao za Golf VII. U pitanju je Amarket u KG-u. U mail-u koji su mi poslali, rekli su da navedene cene (10 000, 15 000, 20 000) su cene sa sve novcem "za ruke", cenom "delova" i PDV-om. Dakle 100% ta cena +- 1000 din.
Postoje 2 opcije:
1. Ili ovi sto kazu da naplacuju 30 000 mali servis deru
2. Amarket u KG-u sipa ulje Dijamant u kola. (cega sam se sve nagledao, ne bi me cudilo)
@svi: Danas sam trazio potvrdu cena koje sam napisao za Golf VII. U pitanju je Amarket u KG-u. U mail-u koji su mi poslali, rekli su da navedene cene (10 000, 15 000, 20 000) su cene sa sve novcem "za ruke", cenom "delova" i PDV-om. Dakle 100% ta cena +- 1000 din.
Postoje 2 opcije:
1. Ili ovi sto kazu da naplacuju 30 000 mali servis deru
2. Amarket u KG-u sipa ulje Dijamant u kola. (cega sam se sve nagledao, ne bi me cudilo)
Kakve veze ima amarket, oni su derikoze i verovatno sipaju neko levo ulje iz burenceta,a naplacuju kao da sipaju iz kantice.
Trebas proveriti da li bi mogao odrzavati golfa u skodinom servisu u sumaricama, jer dragan koji tamo radi je dobar majstor. Ako ne moze on, onda ti ni cacak nije daleko. Ne znam iz kog si naselja ali ne znam sto bi ti octavia toliko smetala za parking osim ako ne zivis npr kod zastavinih zgrada pa nema mesta uopste.
Trebas proveriti da li bi mogao odrzavati golfa u skodinom servisu u sumaricama, jer dragan koji tamo radi je dobar majstor. Ako ne moze on, onda ti ni cacak nije daleko. Ne znam iz kog si naselja ali ne znam sto bi ti octavia toliko smetala za parking osim ako ne zivis npr kod zastavinih zgrada pa nema mesta uopste.
Ljudi misle da ce im kes doneti ogroman popust, ne kapiraju da ce prodavac i za kupovinu preko kredita odmah dobiti lovu i cak vise zaraditi.Ji 4Tze napisao:To je zato što smo nepismeni i keširamo automobile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Osim toga, imam jos jedan problem sa Amarketom. Kad sam bio prvi put kod njih, tada sam zeleo da kupim 1.4 TSI, Karavan verziju Golfa. (tada sam imao veci budzet). Medjutim, dobio sam info od njih, da postoji restrikcija na nivou drzave da se ne moze poruciti Golf Karavan, jer se slabo prodavao. Restrikcija je postavljena od strane proizvodjaca. Pitao sam da li to znaci da bas nigde u Srbiji ne moze da se poruci, oni su rekli: da. Dodali su i da mogu da se iscimaju, ali tipa nesto preko Slovenije da se naruci, pa da se ceka preko 6 meseci itd.sebekkg napisao:Kakve veze ima amarket, oni su derikoze i verovatno sipaju neko levo ulje iz burenceta,a naplacuju kao da sipaju iz kantice.
Posle toga sam jos jednom bio u Amarketu, gde mi je cini mi se neki njihov sef kroz pricu rekao da je problem za narucivanje golfa karavana to sto se pravi u meksiku. Kada sam mu pomenuo restrikcije on se nesto povadio, ali je ostalo tako, nedoreceno.
Nakon toga, bilo mi je to malo sumnjivo, pa sam zvao Porche Sever, gde su rekli da TDI Golf karavan moze da se poruci bez problema, dok su za 1.4 TSI slali upit i stiglo je obavestenje i da on moze da se poruci, takodje bez problema.
Juce sam opet zvao Amarket i pitao ih to, tj. zasto su rekli da postoji restrikcija i dobio sam odgovor: Znate, ako vozilo nema min 5% ucesca u prodaji, teze se porucije, malo je duzi rok isporuke i cena ne moze da se snizi. To je suprotno od onoga, ne moze da se naruci. Pokusao sam da ih pitam zasto su rekli da ne moze, ali se uglavnom ponavljao ovaj odgovor iznad. Buduci da nisam imao vremena, zavrsio sam razgovor.
Sto se Skode tice, cuo sam i ja za tog Dragana, svi ga hvale. Kazu da je jedan od razloga zasto je Skoda u kg-u, upravo taj covek (ranije je radio u Cacku). Inace, dao sam sebi nedelju dana da se malo ohladim, pa cu da razmislim ponovo. Ipak dajem dosta para, pa ne bih da se zeznem. Moram malo hladne glave da promislim sta i kako, tj. koji auto je dobra kupovina.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
A ti ne kapiras da mnogo ljudi donesu svoj stari auto staro za novo. Pa kada ga ostave prodavac treba prodati taj auto a drugacije kada novac za pola sata legne na racun i nema zajebancije oko prodaje polovnog auta.Naravno oni ce namaliti pravu vrednost auta al ipak nije isto cisti kes i idemo dalje ili zajebavati se sa prodavanje polovnjaka...Flesh napisao:Ljudi misle da ce im kes doneti ogroman popust, ne kapiraju da ce prodavac i za kupovinu preko kredita odmah dobiti lovu i cak vise zaraditi.Ji 4Tze napisao:To je zato što smo nepismeni i keširamo automobile.
Ja samo ne kapiram otkud sad u tvojoj prici zamena staro za novo? 
Pricamo o kupovini novog automobila kesom ili kreditom.

Pricamo o kupovini novog automobila kesom ili kreditom.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kes je sigurnija kupovina jer kredit/lizing moze i da bude odbijen + treba vreme za realizaciju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1154967
Seat Leon 1.2 TSI Style 81 kW/110 KS
Boja vozila: po izboru (bez doplate za metalik boju)
• Automatski klima uređaj “Climatronic” u dve zone
• ESC sistem
• ABS sistem + ASR
• XDS sistem – blokada diferencijala, dinamička kontrola proklizavanja
• Senzor za kontrolu pritiska u pneumaticima
• Progresivni servo volan podesiv po visini i dubini
• Vazdušni jastuci za vozača i suvozača
• Bočni vazdušni jastuci napred i zavesasti vazdušni jastuci
• Vazdušni jastuk za kolena vozača
• Halogeni dvodelni farovi sa dnevnim svetlima
• “Hill hold” kontrola
• Tempomat
• Integrisani prednji farovi za maglu sa “Cornering” funkcijom
• Elektropodizači prozora napred i pozadi
• Putni računar
• Start/stop sistem
• Bluetooth interfejs za telefon
• Media System Colour (radio/CD/MP3 uređaj, 2 dodatna zvučnika, ulaz za SD kartice i USB, touchscreen 5”, Aux In ulaz)
• Multifunkcionalni kožni volan i kožna rucica menjača
• Alu felne DESIGN od 16 inča 30/2 sa pneumaticima 205/55 R16
Garancijski paket:
5 god. na novo vozilo od dana isporuke ili 100 000 km
3 god. na oštećenja laka/farbe
12 god. na koroziju za potpuno pocinkovanu karoseriju
Seat mobilna garancija
Cena automobila je 13.999 evra (12.999 evra uz Porsche Mobility).
Seat Leon 1.2 TSI Style 81 kW/110 KS
Boja vozila: po izboru (bez doplate za metalik boju)
• Automatski klima uređaj “Climatronic” u dve zone
• ESC sistem
• ABS sistem + ASR
• XDS sistem – blokada diferencijala, dinamička kontrola proklizavanja
• Senzor za kontrolu pritiska u pneumaticima
• Progresivni servo volan podesiv po visini i dubini
• Vazdušni jastuci za vozača i suvozača
• Bočni vazdušni jastuci napred i zavesasti vazdušni jastuci
• Vazdušni jastuk za kolena vozača
• Halogeni dvodelni farovi sa dnevnim svetlima
• “Hill hold” kontrola
• Tempomat
• Integrisani prednji farovi za maglu sa “Cornering” funkcijom
• Elektropodizači prozora napred i pozadi
• Putni računar
• Start/stop sistem
• Bluetooth interfejs za telefon
• Media System Colour (radio/CD/MP3 uređaj, 2 dodatna zvučnika, ulaz za SD kartice i USB, touchscreen 5”, Aux In ulaz)
• Multifunkcionalni kožni volan i kožna rucica menjača
• Alu felne DESIGN od 16 inča 30/2 sa pneumaticima 205/55 R16
Garancijski paket:
5 god. na novo vozilo od dana isporuke ili 100 000 km
12 god. na koroziju za potpuno pocinkovanu karoseriju
Seat mobilna garancija
Cena automobila je 13.999 evra (12.999 evra uz Porsche Mobility).
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pa Kija ima 5 godina.
Inače, Seat je lepši od Golfa 2x

Pa Kija ima 5 godina.
Inače, Seat je lepši od Golfa 2x

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ovo je super ponuda...navali 

Deluje fino, hvala za post!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Stvarno sjajna ponuda ! Samo koliko sam cuo u ovlascenom deru neverovatno sa cenama i zato ne bih kupio Seat a inace Leon mi se jako svidja spolja. FR mi je ubedljivo najlepsa sportska verzija.