Imam samo ovu jednu sliku, nije slikan detaljno jer smo zurili nesto bili i zato nema slika. Auto je bio poprilicno izgreban od pranja i kojecega ali nije bilo nekih dubokih ogrebotina. Da bi bio perfektan trebalo je troslojno ali je i ovako lepo ispao, ovo je slika sa nanetim voskom.
Na autu sa slike je radjeno jednoslojno poliranje + voskiranje lakim voskom + hemijsko ciscenje enterijera + impregnacija koze + dresing plastika unutra. Rade iskljucivo sa Chemical guys preparatima, njih ujedno i zastupaju.
Obzirom da sam bio zadovoljan, odvezao sam ubrzo i drugi auto na detaljno spoljasnje pranje + uvale vrata i sarke + detaljno unutrasnje pranje + dresing plastika unutra + poliranje satova na inst.tabli + poliranje prednjeg branika jer su mi se neke musice "zavarile" + poliranje hrom lasjni + laki Butter vosak.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E sad...momci jesu sertifikovani, ljubazni, prime stranku kako treba, itd, rade lepo vidim i imaju posla, pratim ih na fb. Ali primetio sam recimo da nece da smirglaju lak ako bi zatrebalo recimo, tj. kazu "maksimalno izbegavamo". Mada primetio sam da ima jos detailera koji izbegavaju smirglanje. E sad...da li je to vrlina ili mana ne znam, tj. da li se po tome meri da li je neko dobar ili nije. I recimo satove su mi ispolirali, ali za crnu piano plastiku su rekli "jako tesko". Da li nisu hteli ili nisu umeli ostaje nepoznato. Sto se tice ovih momaka iz Titaniuma ja sam zadovoljan zaista, otisao bih opet. Mozda nisu za neki teeeski detailing u smislu da od babe naprave devojku ali za nesto normalno svakako ih preporucujem. Opet kazem, pitanje je da li hoce da se upustaju u nesto ili nece...mozda umeju, a mozda i ne. Imaju posla svakako.