Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placev
pa nije, ovo je 100% japanac. pravi se u kjotu. zato bih ga i uzeo pre nego ove nissan mutante iz evrope, toyote iz turske i slovacke i slicno.
carina je 2.5%. vise me zanima koja cena stoji u AMSS katalogu koja ce biti osnovica za carinjenje.
carina je 2.5%. vise me zanima koja cena stoji u AMSS katalogu koja ce biti osnovica za carinjenje.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Racujana oko 9000 eur...Imas taj katalog u bilo kojoj agenciji za registraciju kola, zamoli, svako ce ti ocitati ili ti pozajmiti katalog da vidis....
ne, cekao je ovaj A4Blackshadow napisao:Koji, kakav audi?mića napisao:Ok, hvala na infodrugara zanima neki audi pa cemo videti
![]()
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Ako mu treba 6ica 2.0 tdi iz 2008. Ima jedna za preporuku!
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ine-kredit, preneo sam ali ovo mu je bio pik, ne razumem se u audi da bi ulazio u neku pricu, interesovalo me je da vidim auto kao auto u kakvom je stanju itd.
elem, sto se tice auto placa http://www.polovniautomobili.com/auto-kuca-prelic imam zaista pozitivnu sliku iako automobili koji dolaze uglavnom iz italije lice kao da su iz poplave u obrenovcu.vlasnik placa je pokazao sve bez ikakvog skrivanja, otvoreno kaze da se kola dovode u pristojno stanje ali za svaki auto kaze sta i gde je farbano i gde su bila ostecenja, povoljnost je sto zavrsavaju sve oko kredita.
videh i ovu mazdu, http://www.polovniautomobili.com/putnic ... tdi-kredit , deluje jadno, tuzno, prosto neverovatno kako je neko demolirao kozna sedista, prljavo da covek ne poveruje.....sve se to da srediti ali ostaje uverenje da se neko prema tom automobilu odnosio krajnje nemarno.
rezime, dobar plac na koji stize sve i svasta, treba pratiti ponudu jer ima i automobila iz zamene koja su vec sa bg tablama, imaju komsiju mehanicara koji ima dizalicu i sav alat tako da nema problema dovesti svog majstora ili terati auto na slepu u neki svoj servis.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Znaci otprilike imamo isti utisak, pri cemu ja sam gledao samo jedan auto na placu pa nisam skontao da ima i losijih automobila. Ta Alfa je otisla posle dan, dva pa je verovatno bila izuzetak u odnosu na ostale automobile.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zreo za penziju, Toyota Avensis 2.0 D4D (2007)
Kako si dosao do Bavaria Motors?
Pogledao odvaljene polovnjake kako su sredili?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@Delija: preko DDOR kaska 
@dag: neće da legne kako treba

@dag: neće da legne kako treba

Jel tebe neko plaća i koliko za to što pišeš?Delija napisao:Kako si dosao do Bavaria Motors?
Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Ja sam video "pre i posle" onoga sto prodaju, a jel tebe neko placa za ovu provokaciju? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa Bavaria 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ako misliš na M4 on je stigao bez tačkice, slupan je u Srbiji.
Tapatalk
Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Ma nebitno je to sve - najbitnije je da se na kraju sve prodaje "bez tackice" i "sa garantovanim poreklom, kilometražom i tehničkim stanjem".
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa bilo je brdo njihovih oglasa gde se na slikama vide u pozadini neka odvaljena kola koja su isto trenutno na oglasu kompletno sredjena.
Nije nebitno, izneo si ozbiljne optužbe. Otvori novu temu, da ne kvarimo dalje ovde.
Tapatalk
Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Malo lakse samo i bez pausalnih optuzbi. Ako imate neke konkretne podatke koji mogu nekom da pomognu iznesite u odgovarajucoj tem, npr. servisi za izbegavanje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money