Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne zaboravite stavku 5 da ponesete!!!
Za odjavu tablica ide i taksa od čini mi se 250,00 dinara.
Ja danas odjavio, nisam platio ni dinara.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Žena je išla jer je Punto bio na nju. Možda su joj naplatili taj formular i popunjavanje istog.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel ovo znaci da prilikom odjave vozila, ne mora da dodje vlasnik licno, vec moze i onaj koji ima ovlascenje tj. ranije je kupio auto od vlasnika ali nije izvrsio prenos?
U mom slučaju sam vršio odjavljivanje za člana porodice, ali uz ovlašćenje mislim da može i neko drugi.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To me zanima posto dosta ljudi koji prodaju autonobil voze na ovlascenje.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Re: Honda Civic EU8 1.6 VTEC 2003
To sve isto obaviš u Dunavu i dobiješ nalepnicu, bez provizije agencije.trojanac napisao:Jutros obavljena registracija u agenciji Green Rent, sa kojom Klub Garaža ima saradnju. Tehnički plus priprema sve potrebne dokumentacije i plaćanje na licu mesta (ne ide se u banku ili poštu), na 4 rate, ukupno 18.050 dinara. Posle sam svratio u SUP NBgd gde je bio samo jedan dečko ispred mene i za 5 minuta sam završio u SUP-u i dobio nalepnicu.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Sada ima dosta agencija koje na samom tehnickom izdaju nalepnicu, cekanje u mup-u je proslost [osim ako je menjana adresa].
Nista bolje nego kad se papirologija obavi u jednom danu!
Nista bolje nego kad se papirologija obavi u jednom danu!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne samo u Dunavu, na gomili mesta.
Ali cena nije ista, ne znam kako.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Cena zavisi prvenstveno od cena usluga samog tehnickog/ agencije. Vec sam pisao koliko je mene izasla registracija u Henex-u, povoljnije za 2000din u odnosu prvu sledecu najnizu ponudu
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Najviše zavisi od cene tehničkog. Ako je sve u sklopu iste kuće, onda mogu da daju i besplatan tehnički. Mnoge agencije nemaju tu mogućnost pa onda imaju ugovor sa nekim tehničkim pregledom gde šalju mušterije, a trude se da cena bude povoljna.
Uglavnom, dobro je da se sad može sve završiti na jednom mestu, bez odlaska u SUP, a koliko ta usluga košta to je najbolje proveriti na više mesta pre nego se ode.
Uglavnom, dobro je da se sad može sve završiti na jednom mestu, bez odlaska u SUP, a koliko ta usluga košta to je najbolje proveriti na više mesta pre nego se ode.
Posetite www.garaza.rs !
Ne postoji besplatan tehnicki. Tamo gde sam pitao je bilo 2k din skuplje nego u Dunavu bez tehnickog. Tehnicki u Dunavu 1200 u Henexu 2000 cini mi se.