Daj zivota ti, pod hitno pisi neki review kako se ponasa u realnoj upotrebi. Probi mi zena mozak sa tim telefonom, a niko koga znam nema pa da pitam za iskustva
Mobilne telekomunikacije
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Mobilne telekomunikacije
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Brat iz Svice polomio iPhone, pao mu sa stola. Osiguranje mu je dalo novi, ali sam ga nagovorio da uzme neki Android telefon
Uzeo je HTC Sensation XL Beats By Dr. Dre za smesnih 200chf, koriscen oko mesec dana.
Nadao sam se da mu se nece svideti i da ce ga prodati meni, ali mi je posle 2-3h koriscenja rekao: "Sto me ne ubedi ranije da predjem na Android? Ima mnogo bolju kameru od iPhone, zadovoljan sam"
iPhone ce najverovatnije zameniti za Sony Xperia S - prvi model otkako su se Sony i Ericsson odvojili.
EDIT: Ubedicu ga da uzme Xperiu za sebe, a meni proda Sensation XL

Uzeo je HTC Sensation XL Beats By Dr. Dre za smesnih 200chf, koriscen oko mesec dana.
Nadao sam se da mu se nece svideti i da ce ga prodati meni, ali mi je posle 2-3h koriscenja rekao: "Sto me ne ubedi ranije da predjem na Android? Ima mnogo bolju kameru od iPhone, zadovoljan sam"

iPhone ce najverovatnije zameniti za Sony Xperia S - prvi model otkako su se Sony i Ericsson odvojili.
EDIT: Ubedicu ga da uzme Xperiu za sebe, a meni proda Sensation XL

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Svidja mi se ova Motorola
@Milos
Super izgleda ova Xperia, mislim da nece pogresiti.
Sto se iPhone-a tice, pametno si ga savetovao
S'druge strane znam mnoge ljude koji su se smorili s'tim telefonom ali ga i dalje nose zato sto je najskuplji, pa im je to jedna vrsta imidza.

@Milos
Super izgleda ova Xperia, mislim da nece pogresiti.
Sto se iPhone-a tice, pametno si ga savetovao

S'druge strane znam mnoge ljude koji su se smorili s'tim telefonom ali ga i dalje nose zato sto je najskuplji, pa im je to jedna vrsta imidza.
Danas sam ga tek uzeo i prvi utusci su
Kad ga budem koristio koji dan iznecu utiske.Do sada sam koristo Samsung Wave I , koji je ekstra telefon a prema ovoj Motoroli izgleda kao igracka.

- Milos_kg
@Floyd
Bas zato i nije hteo da menja iPhone, neka vrsta imidza u drustvu. Nema jos 19godina, i on je prvi iz tog drustva koji se usudio da uzme Android telefon. Napravili su mali uporedni test kamere... nije im bilo svejedno kada su uporedili rezultate, verovali su da ne postoji nista bolje od iPhone 4s, verovatno ce se posle ovoga zapitati i polako jedan po jedan prelaziti na Android.
Bas zato i nije hteo da menja iPhone, neka vrsta imidza u drustvu. Nema jos 19godina, i on je prvi iz tog drustva koji se usudio da uzme Android telefon. Napravili su mali uporedni test kamere... nije im bilo svejedno kada su uporedili rezultate, verovali su da ne postoji nista bolje od iPhone 4s, verovatno ce se posle ovoga zapitati i polako jedan po jedan prelaziti na Android.
ma ona svajcarska deca su bilmezi po tom pitanju, kao sto su kod nas ljudi, golf dvojka, pa golf dvojka .Tako i ove moje komsije sto zive u zenevi, isto kupili po ip4 a da ih pitas zasto? oni ne bi znali da odgovore, osim onaj zonfa TAKO JE KOD NNNNAAAASSSS u SVAJCARSKU
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sony priznao probleme sa displejom na modelu Xperia S. Obećavaju da će naći rešenje za taj problem.
Izvor vesti (na engleskom)
Izvor vesti (na engleskom)
Posetite www.garaza.rs !
Koji Android preporučujete posle Desire S?
Ne mora HTC biti, mada sam do sada samo HTCa koristio, i za mene su No1
Mora da bude brži od Desire S...
Sve ostalo mi je bilo ok na Desire S
Dakle, koji su predlozi?
Ne mora HTC biti, mada sam do sada samo HTCa koristio, i za mene su No1
Mora da bude brži od Desire S...
Sve ostalo mi je bilo ok na Desire S
Dakle, koji su predlozi?
Mobilne telekomunikacije
Nisi naveo budzet i zeljenu velicinu ekrana ali redosled bi bio:
1. Samsung Galaxy S2 / Note
2. Motorola XT 910
3. HTC One
1. Samsung Galaxy S2 / Note
2. Motorola XT 910
3. HTC One
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
SE Arc S 

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
I ja sam razmišljao o Samsung Galaxy S2, nakon jednog dana korišćenja došao sam do zaključka da je taman malo preveliki
Ali i dalje razmišljam o njemu
Ali i dalje razmišljam o njemu

Pazi, ja sam bio verni fan Nokie a posle HTC-a.
Samsung nisam mogao da smislim jos od 2004. (imao sam neki model koji se sklapa i koji me je zahebavao samo tako) ali na preporuku Lakija i Milosa podjem da uzmem S2 ili Nexus a uzmem Note.
Sto se dimenzija tice svi noviji modeli sa dual core procesorom (XT910, Sensation, Xperia S, Sensation XE, Nexus...) su veci od S2
Meni s'druge strane S2 kad ga uzmem u ruku posle Note deluje ka ultra-kompaktan
Samsung nisam mogao da smislim jos od 2004. (imao sam neki model koji se sklapa i koji me je zahebavao samo tako) ali na preporuku Lakija i Milosa podjem da uzmem S2 ili Nexus a uzmem Note.
Sto se dimenzija tice svi noviji modeli sa dual core procesorom (XT910, Sensation, Xperia S, Sensation XE, Nexus...) su veci od S2

Meni s'druge strane S2 kad ga uzmem u ruku posle Note deluje ka ultra-kompaktan

odes lepo na gsm arena i vidis u poredjenju sa desire sta ti najvise odgovara potrebama(dijagonala ekrana, os, kapac. bat.,.....)
- Milos_kg
@McGruja
Hardverske komponente koje poseduje Desire S se ugradjuju u vecinu Single-Core HTC telefona, razlike skoro i da nema. To bi trebalo da znaci, ukoliko hoces da nastavis HTC tradiciju, a hoces brzi telefon od Desire S, onda ides na Sensation (obican bez oznake dual-core, XE dual-core, XL koji je Single-Core, ali je itekako konkurentan Dual-Core telefonima) ili na HTC EVO 3D. Ostali modeli HTC-a poput Ridera i One su preskupi, i ne znam gde se mogu naci kod nas.
Svakako, preporuka za Galaxy S2, Galaxy Nexus i Motorolu RAZR.
LG Optmus 2x je najjeftiniji dual-core telefon i sa Tegra2 chipsetom i Nvidia grafikom predstavlja pravi multimedijalni uredjaj. Ali njega ne bih preporucio iz dva razloga: bugovi i cudno ponasanje telefona (restartovanje iz cista mira) i losa podrska, LG diveloperi se ne trude da sve ispeglaju kao sto to rade ostali.
Hardverske komponente koje poseduje Desire S se ugradjuju u vecinu Single-Core HTC telefona, razlike skoro i da nema. To bi trebalo da znaci, ukoliko hoces da nastavis HTC tradiciju, a hoces brzi telefon od Desire S, onda ides na Sensation (obican bez oznake dual-core, XE dual-core, XL koji je Single-Core, ali je itekako konkurentan Dual-Core telefonima) ili na HTC EVO 3D. Ostali modeli HTC-a poput Ridera i One su preskupi, i ne znam gde se mogu naci kod nas.
Svakako, preporuka za Galaxy S2, Galaxy Nexus i Motorolu RAZR.
LG Optmus 2x je najjeftiniji dual-core telefon i sa Tegra2 chipsetom i Nvidia grafikom predstavlja pravi multimedijalni uredjaj. Ali njega ne bih preporucio iz dva razloga: bugovi i cudno ponasanje telefona (restartovanje iz cista mira) i losa podrska, LG diveloperi se ne trude da sve ispeglaju kao sto to rade ostali.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Na android marketu sam natrcao na revolucionarnu aplikaciju "solar charger" (szlab ili tako nesto je developer) i citao sam komentare skoro sat vremena, vrhunski!