Auto do 30.000e u CH
Re: Auto do 30.000e u CH
Imam 22, a to je bilo pre 5 godina, znaci ne tak' davno 

Pretpostavio samScuderia napisao:Nema crvenih slova na audiju vec pola decenije.

Zaboravio sam na ovo da odgovorim pa cu sad...

BMW-ov volan je lepsi ako je sportski kao kod tebe dok je onaj klasicni najruzniji moguci.
Sto se enterijera tice, takodje se slazem.
Oko prvog dela se slazem ali zamerke su prilicno subjektivneLaki021 napisao:Sta me fascinira kod ovog auta?
1. Motor i 5.4s (od 2011 5.1s do 100km/h)
2. Izlgeda sjajno, ima sportku liniju a opet je ozbiljan i veliki auto za duga putovanja.
3. Prostor unutra, pogledajte samo na ovom sto sam ga dole linkovao koliko samo ima mesta pozadi, takodje gepek je veliki i posto je 5 vrata izuzetno praktican. Iako je recimo gepek BMW 3 ili 5 po litrazi poprilican, glavni ogranicavajuci faktor cesto nije njegova zapremina nego sta mozete ubaciti kroz kroz vrata (znamo svi Texova iskustva sa gepekom, TV-ima i sl...).
4. 4x4 pogon
Sta bih mu zamerio:
1. Nije BMW
2. Nije BMW pa ne verujem da je uzivanje u voznji i osecaj na volanu tako dobar
3. Ne svidja mi se volan, BMW ima 5x lepse volane
4. Koncept enterijera mi nije tako dobar, preferiram BMW-ov
Sve u svemu odlican 5![]()

BMW-ov volan je lepsi ako je sportski kao kod tebe dok je onaj klasicni najruzniji moguci.
Sto se enterijera tice, takodje se slazem.
bilo je pojedinih serija w211 sa 200 i 220 CDI u Sport opremi koji su imali izduve sa obe strane vidljive, dok inace ni na 320 CDI se nisu videliFloyd napisao:Tako ja razlikujem R4 od V6 motora kod Audija i Merca.Scuderia napisao:2.0 ima izduve sa leve strane, 3.0 na obe strane po jednu cev.

Takodje, A6 c6 2.0TDI ima izduve sa obe strane...
Glupost,sad komsija mora da se saginje da zagleda izduv,umesto ranije lepo,ti kupis TDI , komsija odmah kupi TDI i na kraju ti opet zeznes komsiju i kupis TDI
Koliko je to radosti ljudima davalo kad ih pitas sta voze,a oni kazu Golfa 4 crveno DI 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
khm, khm...Milos napisao:kad ih pitas sta voze,a oni kazu Golfa 4 crveno DI

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
E jeste u pravu si, i super im je taj potezNexT napisao:Takodje, A6 c6 2.0TDI ima izduve sa obe strane...

pisanje po onima koji furaju 3.0 TDI 

Auto do 30.000e u CH
Znam...skoro sam provalio da i W212 restyle Avantgarde sa R4 motorima imaju dupli razdvojeni izduv ali je drugaciji.NexT napisao:bilo je pojedinih serija w211 sa 200 i 220 CDI u Sport opremi koji su imali izduve sa obe strane vidljive, dok inace ni na 320 CDI se nisu videli![]()
Sve u svemu zakomplikovasmo ga sa izduvima

Ja imam crveno MMilos napisao:Koliko je to radosti ljudima davalo kad ih pitas sta voze,a oni kazu Golfa 4 crveno DI

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
U tvom predhodnom postu si tako rekao da je dobilo smisao "e, sinko ... to je bilo pre pola veka"Scuderia napisao:Imam 22, a to je bilo pre 5 godina, znaci ne tak' davno

Pa dobro, al' i dalje ne pise 'veka' 

Bio je i golf tdi sve crveno(150 ks) i taj se u golf fan krugovima tretira kao mitsko biće.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Odao si tajnu koju znaju samo posveceni! Stici ce te zasluzena kazna, gnusni heretiku!

ftj napisao:Bio je i golf tdi sve crveno(150 ks) i taj se u golf fan krugovima tretira kao mitsko biće.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Od prvog jula drzava namece posebne CO2 takse za automobile iz uvoza (vazi samo za pojedince) a ja jos nista nisam resio

Elem, S5 sigurno otpada...

Elem, S5 sigurno otpada...