Vredan je "trosenja" ta tri sata.Kuzmanovic napisao:Meni se on ne gleda samo zato sto traje skoro tri sata.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Moracu da ga pogledam, dosta vas ga je preporucilo. 

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
meni je dobar do pred kraj, poslednjih pola sata su neko nebulozno objasnjenje sta se desilo al nema nikakve logike po meni
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Ko ocekuje logiku u ovom filmu bolje ni da ne pocinje.
Poslednja izmena od Scuderia u 31 Mar 2015, 21:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Kontakt:
!!! S P O I L E R !!!
Pa dobro, realno identican problem ima i Predestination, ali ovde moze da se nadje i malo logicnije resenje nego tamo - niko ne kaze da smo 100% "sami" u univerzumu i da ipak nije neko drugi malo pomogao
Pa dobro, realno identican problem ima i Predestination, ali ovde moze da se nadje i malo logicnije resenje nego tamo - niko ne kaze da smo 100% "sami" u univerzumu i da ipak nije neko drugi malo pomogao

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Identican komentar sam imao posle gledanja.iggyboy napisao:meni je dobar do pred kraj, poslednjih pola sata su neko nebulozno objasnjenje sta se desilo al nema nikakve logike po meni
Zašto nema logike? Film samo poprilično laički i gotovo naivno objašnjava paradoks, koji je obrađivan u poprilično literature, dosta bolje.
Meni se svideo film, samo je malo lagan za moj ukus. Predestination mi je bio malo teži i zahtevao je malo uključivanje mozga. Interstellar ne zahteva nikakav napor za gledanje. Tipičan američki film, samo se prepustiš.
Meni se svideo film, samo je malo lagan za moj ukus. Predestination mi je bio malo teži i zahtevao je malo uključivanje mozga. Interstellar ne zahteva nikakav napor za gledanje. Tipičan američki film, samo se prepustiš.
- Delija
- Kontakt:
Kad si vec pomenuo "americki" - nema trika da prodje neki film ovog tipa, a da se ne zaviori zastava 

To da. Ogroman uticaj njihova kinematografija ima na svetsko mnjenje.Delija napisao:Kad si vec pomenuo "americki" - nema trika da prodje neki film ovog tipa, a da se ne zaviori zastava
- Delija
- Kontakt:
BTW, vrlo sam se zacudio kad su u filmu "doveli u pitanje" famozni put na mesec 

Ja sam se u tom momentu bas ohladio, mislio sam da ce na tu stranu otici film.Delija napisao:BTW, vrlo sam se zacudio kad su u filmu "doveli u pitanje" famozni put na mesec
The Judge, nije los.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sam gledao The Raven (odlican), The Colony (sranje), Sherlock Holms is 2009 (vrh film!), John Wick (odlican), The Purge Anarchy(vrh film)
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
interstellar nije za kucno gledanje po meni, a ako se bas gleda kuci, kucni bioskop i neki dobar televizor minimum.
veci deo filma nosi ambijent i muzicka podloga, ja sam uzivao u samom "putovanju" kroz film, a sama prica je prosecna.
i da, upropasticete sami sebi film ako razmisljate previse
veci deo filma nosi ambijent i muzicka podloga, ja sam uzivao u samom "putovanju" kroz film, a sama prica je prosecna.
i da, upropasticete sami sebi film ako razmisljate previse

Naravno.
Mada bih ja na to rekao da se za većinu filmova primeti značajna razlika kada kući postoji DTS dekoder i veliki TV.
Mada bih ja na to rekao da se za većinu filmova primeti značajna razlika kada kući postoji DTS dekoder i veliki TV.