Novi Sad
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Novi Sad
^ znas koliko sam samo puta pomislio da tu treba to da se odradi upravo zbog hitne pomoci. A majmune sto tu rade polukruzno odvesti 15 dana u zatvor.
Slicna situacija je kad se prodje semafor kod GSP u smeru ka Veterniku. Ima onaj deo za buseve (i privatna vozila) gde moze da se skrene od Veternika u GSP. E tu se majmuni koji dolaze iz pravca grada okrecu da bi otisli na NIS pumpu i prave zastoj!
Slicna situacija je kad se prodje semafor kod GSP u smeru ka Veterniku. Ima onaj deo za buseve (i privatna vozila) gde moze da se skrene od Veternika u GSP. E tu se majmuni koji dolaze iz pravca grada okrecu da bi otisli na NIS pumpu i prave zastoj!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Extra izgleda. Kakav bi to grad mogao biti da je manje lopovluka, primitivizma i vise pameti.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Opet nestala struja u fabrici vode. Svako malo, pa nam zavrnu slavine... 

Vrv se kraduckalo pri izgradnji.
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Evo ti jos malodragvorl napisao: 20 Sep 2018, 10:45 Extra izgleda. Kakav bi to grad mogao biti da je manje lopovluka, primitivizma i vise pameti.

Prvi put sam peske bio na mostu. Nisam znao da podrhtava kad prodje kamion ili bus

Pa onda najbolje da nista ne radimo i ostavimo dzipovima i luksuznim limunizama da vladajusrdjanyo napisao: 20 Sep 2018, 08:16 To bi funkcionisalo da je ovo Nemačka ili Švica.
Ovde prednost imaju džipovi, luksuzne limuzine, pa vozila hitne pomoći uz uključene svetlosno zvučne uređaje.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Da ne vidim naslov, pomislio bih da se pise o Bogoti ili tako nesto.
Sta ima lose u tome da se trajanje voznje vozila hitne pomoci skrati za minut, mozda i vise kada je guzva? Sekunda je nekom zivot.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sta ima lose u tome da se trajanje voznje vozila hitne pomoci skrati za minut, mozda i vise kada je guzva? Sekunda je nekom zivot.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Kada sam imao napad žuči na tom mestu sam presekao corsajom preko ivičnjaka. Naravno nije bilo saobraćaja.
Samo jos jedan pokazatelj da ljudima sve smeta, sta god da se uradi, ne valja.
Sad smeta i skracenje puta za hitnu pomoc.
Na nekim bulevarima ni nema ostrva, pa opet, ne okrece svako kako mu gde dune.
Takodje, u Srb treba dati veca prava vozilima pod rotacijom, treba dozvoliti prolazak kroz crveno i voznju suprotnim smerom.
Sad smeta i skracenje puta za hitnu pomoc.
Na nekim bulevarima ni nema ostrva, pa opet, ne okrece svako kako mu gde dune.
Takodje, u Srb treba dati veca prava vozilima pod rotacijom, treba dozvoliti prolazak kroz crveno i voznju suprotnim smerom.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
To je jedan od propisa koji mi nikada neće biti jasan, da hitna pomoć mora da čeka na semaforu da se upali zeleno svetlo. U momentima kad neko npr. ima infarkt srca/mozga ili emboliju pluća i gde je svaka ,ali bukvalno svaka sekunda bitna, stoji se na semaforu i čeka zeleno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja ne znam u kojoj ste vi Srbiji ziveli ali ja cesto vidim hitnu da uspori pa predje na crveno.
Ja sam isto video masu puta da hitna uspori, pa prodje na crveno, pod rotacijom naravno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/298 ... m-semaforu
"Zakon kaže da vozila sa prvenstvom prolaza nemaju prvenstvo u odnosu na vozila pod pratnjom i vozila koja se kreću raskrsnicom na kojoj je saobraćaj regulisan semaforom ili znacima policijskog službenika, kada im je tim znacima zabranjen prolaz".
Po mojoj logici, ovo znači da im je zabranjeno da prolaze na crveno. Dobro je ako se oni ne pridržavaju toga, mada očigledno mogu zato da imaju problema.
"Zakon kaže da vozila sa prvenstvom prolaza nemaju prvenstvo u odnosu na vozila pod pratnjom i vozila koja se kreću raskrsnicom na kojoj je saobraćaj regulisan semaforom ili znacima policijskog službenika, kada im je tim znacima zabranjen prolaz".
Po mojoj logici, ovo znači da im je zabranjeno da prolaze na crveno. Dobro je ako se oni ne pridržavaju toga, mada očigledno mogu zato da imaju problema.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zakon kaze, ali hitna, vatrogasci i slicno pod rotacijom nikad nisam video da cekaju na semaforu-uspore i prolaze.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money