Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
djordjeradanovicc
Reactions:
Pridružio se: 11 Dec 2018, 20:47

Re: Kompjuterske igre

Post od djordjeradanovicc »

shandu90 napisao:Nije bas tema ali stigao je gedzet konacno Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gde si kupio? Kakvi su utisci?

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Konzolica je Anbernic RG35XX+. Prvo sam hteo da porucim preko zvanicnog sajta. Lomio sam se da li da uzmem obicnu ili plus verziju. Razlike u dimenzijama nema, ali je zato pod haubom plus verzija mnogo jaca. I malo su bolji ovi tasteri na poledjini, posto su se na standardnoj zalili ljudi da posle duze igre nisu udobni. Bile tu neke akcije i ja krenem da punim korpu i ispade duplo skuplje kad se nakarikaju razne takse i sl. Birao sam iz Poljske da stigne u Bec kod drugara, jer sam kontao da cu proci jeftinije. Na kraju sam sa alija porucio, uzeo i torbicu dodatno (oko 2 nedelje je putovalo). Torbica uglavnom dolazi uz obicnu verziju. Nisu ga oglobili dodatno nista, izaslo me 85e sve, smilovali se carinici. Plastika je kvalitetna stvarno, ni govora o jeftinoci materijala. Ekran je bas dobar. Za bateriju kazu da moze oko 6h da izgura, videcemo u praksi Imao sam emulator na kompu ali nije mi to to, ne mozes ga spakovati u dzep. Konzola moze da se poveze preko HDMI kabla pa da se igra na vecem ekranu onda. Iskreno, dobro sokocalo.

djordjeradanovicc
Reactions:
Pridružio se: 11 Dec 2018, 20:47

Post od djordjeradanovicc »

shandu90 napisao:Konzolica je Anbernic RG35XX+. Prvo sam hteo da porucim preko zvanicnog sajta. Lomio sam se da li da uzmem obicnu ili plus verziju. Razlike u dimenzijama nema, ali je zato pod haubom plus verzija mnogo jaca. I malo su bolji ovi tasteri na poledjini, posto su se na standardnoj zalili ljudi da posle duze igre nisu udobni. Bile tu neke akcije i ja krenem da punim korpu i ispade duplo skuplje kad se nakarikaju razne takse i sl. Birao sam iz Poljske da stigne u Bec kod drugara, jer sam kontao da cu proci jeftinije. Na kraju sam sa alija porucio, uzeo i torbicu dodatno (oko 2 nedelje je putovalo). Torbica uglavnom dolazi uz obicnu verziju. Nisu ga oglobili dodatno nista, izaslo me 85e sve, smilovali se carinici. Plastika je kvalitetna stvarno, ni govora o jeftinoci materijala. Ekran je bas dobar. Za bateriju kazu da moze oko 6h da izgura, videcemo u praksi Slika Imao sam emulator na kompu ali nije mi to to, ne mozes ga spakovati u dzep. Konzola moze da se poveze preko HDMI kabla pa da se igra na vecem ekranu onda. Iskreno, dobro sokocalo.

Hvala mnogo na opsirnom odgovoru, sad pogledaj malo na Yt. Ne vredi, moracu i ja uzeti. :)

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Evo malo utisaka posle ‘nekog’ vremena. Lepo gura sve formate koji su ubaceni. Meni omiljeni su NES i PS1 i to uglavnom cepam.

Slika

Probao sam i GTA koji je ubacen u PSP medjutim ne znam da podesim kontrole, nista ja tu ne kontam koji je taster za sta Slika

Slika

Fabricka memorijska lepo radi, ne puca (kao sto se zale ljudi). Probacu i muziku da mu ubacim da vidim kako i to radi. Evo koje formate podrzava.

Slika

Slika

Slika

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ubaci PES za PSP :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Slabo ja fudbal cepam, na ovu listu jos tekken dodaj i to je od psp ponude.

Slika

Korisnikov avatar
Apex
Reactions:
Pridružio se: 15 Sep 2018, 09:32
Garaža: Smart For Two MK2

Post od Apex »

Stavi Garlic OS, druga dimenzija je sa njim. :)
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Kako se to montira?

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Slika

TapaT

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Nisam piratovao igre 15 godina. I sad izašao The Last of Us part 2, kad ono cvrc, ne može da se kupi u Srbiji. Šta ću sad opet da se vraćam na pirateriju... Ima li nade da se Sony urazumi?
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ne, moze im se...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Zar ne mogu da se cipuju Sony konzole kao sto je mogao PSP da bi primao pirate?

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ovo je igra za PC koju je izbacio Sony, ali mislim da važi za sve njihove novije igre bez obzira da li su za PS4, PS5 ili PC - zvanično ne rade u našoj zemlji. Nije vezano za sam uređaj pa ne pomaže čip, već zavisi koju si zemlju prijavio u nalogu, E sad, ako promeniš zemlju, a vide da plaćaš našom karticom ili da ti je ovde IP adresa, ko zna koje posledice možeš da imaš. Prodaja za PC i ne ide preko njih nego preko Steam ili Epic gamesa, i oba kažu "nije za tvoj region". Slepci.
Sa druge strane već sam gledao komponente za novi kućni PC jer me je svrbeo TLUS 2, sad to mogu da odložim još malo.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Isti slučaj je bio sa Ghost Of Tshushima i GOW Ragnarok. Izguglaj malo kako su rešavali to ljudi kod nas.

Ja cepam to sve na PS 5 , USA nalog. Kupujem dopune za USA region i direkt preko konzole kupujem igre.
Odgovori