Vazduhoplovi
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vazduhoplovi
Širim haos!
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
I dalje cekajuci obecani ugovor....
Imam jedno pitanje. Primetio sam kad je putnicki avion iznad mene u srbiji trag ostaje dugacak...
Npr.u spaniji je trag putnickog aviona na krstarenju u punoj visini kraci. I odmah iza oko 30 duzina aviona se dezintegrise mlaz. Kod nas je recimo 60 duzina. Mislim velika je razlika u duzini mlaza pa sam zbunjem .
Da li do razlike dolazi zbog strujanja. Ovde prvi put gde sam bio da to primetim da je kratko toliko
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Npr.u spaniji je trag putnickog aviona na krstarenju u punoj visini kraci. I odmah iza oko 30 duzina aviona se dezintegrise mlaz. Kod nas je recimo 60 duzina. Mislim velika je razlika u duzini mlaza pa sam zbunjem .
Da li do razlike dolazi zbog strujanja. Ovde prvi put gde sam bio da to primetim da je kratko toliko
HAARP!
Re: Одг: Vazduhoplovi
Pa to sam i pomislio 

- methane.master
Zavisi kako kad.swemir napisao:Imam jedno pitanje. Primetio sam kad je putnicki avion iznad mene u srbiji trag ostaje dugacak...
Nekad ostaju jako dugacki tragovi, a juce sam bas nesto blenuo u nebo, dva aviona ko da su se trkala, i trag je nestajao jako brzo...
bukvalno ovaj fazon

Vetar 

A vidim ja nešto mi 'nako ...methane.master napisao:Nije bre HAARP nego Chemtrails. Sipaju nam drogu odozgo.
NexT napisao:... a juce sam bas nesto blenuo u nebo, dva aviona ko da su se trkala, i trag je nestajao jako brzo...

- methane.master
chemtrails...

- methane.master
Exactly 52 years ago today JAT ordered its first Caravelle, the airline’s first jet engine aircraft. JAT would go on to operate a total of eight Caravelles which carried the names Dubrovnik, Bled, Opatija, Budva, Split and Ohrid. The jet registered YU-AHB, once named Bled, has been preserved and is on display in front of the Museum of Yugoslav Aviation in Belgrade

pa da, jedan stoji na terasi i prica drugom za mikrofonom kako da crtamethane.master napisao:Ti ćuti, ti im zadaješ paterne po kojima ih ispuštaju.