Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Kaze mi drugar da je video IS srpske tablice oko kopaonika. Pretpostavljam da je nakon ovih novih dogadjaja sa KS tablicama uvedena nova tablica za Istok.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Na Novom naselju u Novom Sadu juče video Audi A6 C7 sa registracijom VK
021-NS.
Bilo mi glupo da fotografišem.A i propisno se parkirao.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Bilo mi glupo da fotografišem.A i propisno se parkirao.
^ Zanimljivo, to je verovatno doplatna, kod Hrvata su počinjali sa ZG#100-A, ZG#1000-A, ZG#100-AA... tako da mi se vodeća nula ne uklapa u redovne.
Da nije video one za prikolice? “IS-123+BG”? Ili ivanjičke, IC?
(A i sada je praktično legalizovano modifikovanje, ko zna kome je šta moglo pasti na pamet.)
Nisam čuo za ovo.ftj napisao: 19 Dec 2021, 18:24 Kaze mi drugar da je video IS srpske tablice oko kopaonika. Pretpostavljam da je nakon ovih novih dogadjaja sa KS tablicama uvedena nova tablica za Istok.
(A i sada je praktično legalizovano modifikovanje, ko zna kome je šta moglo pasti na pamet.)
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Znaci poceli i hrvati da srbuju…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnje vreme došlo.
Pa, verovatno je naš čovek. Inače su u toku građanskog preskakali -BG. A i nekako je prirodnije nego što svi englezimo, WTF, XXL, XXX i sl.

Pa, verovatno je naš čovek. Inače su u toku građanskog preskakali -BG. A i nekako je prirodnije nego što svi englezimo, WTF, XXL, XXX i sl.
Kaze isao 5 minuta iza njega pa je siguran da nije greska, cak je imao i cirilicno IS pored grba.motorista napisao: 20 Dec 2021, 12:23 Nisam čuo za ovo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Istok inače spada pod Peć (PE).
Čudno mi je to što kaže, ali se nikada ne zna.
TapaT
Čudno mi je to što kaže, ali se nikada ne zna.
TapaT
To je po starom sistemu, istok ima 39k stanovnika tako da bi se danas kvalifikovao za tablicu(npr. bogatić ima 33k pa ima tablu).
Nije nemoguće i da je neki lik sam napravio tablu pa je koristi umesto da vozi bez table što je čest slučaj u predelima blizu KiM.
Nije nemoguće i da je neki lik sam napravio tablu pa je koristi umesto da vozi bez table što je čest slučaj u predelima blizu KiM.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ima ona poznata fora na koju su se mnogi u Srbiji upecali.motorista napisao:Zadnje vreme došlo.![]()
Sajt News Bar je napisao čuveni članak o novom registracionom području BG (Babina Greda) u kome upozoravaju navodne nasilne sugrađane da to nisu tablice iz Srbije. Sve sa ilustracijom te registracije na Alfi 156.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Da li se odobravaju personalizovane sa Đ, Ž, Ć, Č i Š? Ne viđam ih a po zakonu izgleda da su dopuštene.
ne znam zasto je to bilo uopste i ubacivano, meni uzasno izgledaju tablice sa slovima sa kukicama, nisam do sad imao ni na jednom autu sa nekim od tih slova
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Pa kukice su valjda izbačene iz upotrebe.