Nisam gledao, samo sam napravio par skokova po videu, deluje pristojno za onoga ko želi da sazna što više o ovom automobilu:
https://www.youtube.com/watch?v=ifmbLgK1XvQ
Markoni napisao:Moze Veloce za 3 godine, mada vidim da se kod nas 2 nece prodati pa ce biti slab izbor polovnjaka.
Ma ko je lud da da 45k za Alfu.
Kad spuste na 35k mozda i prodaju koji.
35k bi bila super cena za neki jak dizel i fino opremljen primerak, ja licno bi se tesko odlucio da dam preko 40k evra za Giuliu, valjda psiha u pitanju
Markoni napisao:Moze Veloce za 3 godine, mada vidim da se kod nas 2 nece prodati pa ce biti slab izbor polovnjaka.
35k bi bila super cena za neki jak dizel i fino opremljen primerak, ja licno bi se tesko odlucio da dam preko 40k evra za Giuliu, valjda psiha u pitanju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fina cena bi bila 40tak hiljada za novi audi S4 a on košta 80k...zašto?
Kakve veze S4 ima sa bilo kojom Giuliom?
Ukucas na mobile.de oba auta, 2016, dizeli od 170-200 KS, stavis malo opreme i vidis koliko bolje opremljenijih A4ki ima, quattro, za manje para od prve Giulie koja ti izadje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobra Alfa se kupuje za max 5000 ili 8000 za odličnu
Pa karavani su se u NL prodavali dobro zato sto 159 sedan nije imala upotrebljiv prtljaznik, odnosno bio je bas mali. Ko je imao porodicu ili imao tendenciju ka njoj birao je karavan.
ljuba napisao:Pa karavani su se u NL prodavali dobro zato sto 159 sedan nije imala upotrebljiv prtljaznik, odnosno bio je bas mali. Ko je imao porodicu ili imao tendenciju ka njoj birao je karavan.
I nije. Ima veoma pravilno oblikovanih 400 litara. Validno 4člana porodica može da ide na put sa 159 ili 4 odrasla muškarca.