Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Da i austrijanci su imali crne ali nisu bile lepe
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Linhenstajn ima crne.
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Momci su Srbi, zive u NS, rade tamo, pre mu je kolegao vozio crnog a6 c7 isto VK.... NSsrdjanyo napisao:Na Novom naselju u Novom Sadu juče video Audi A6 C7 sa registracijom VK021-NS.
Bilo mi glupo da fotografišem.A i propisno se parkirao.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
i sve su im tablice u firmi VK... NS

Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Haha, ni ja nisam obavešten.

Ali slažem se da je pravo uživanje čitati ovakve detaljne i informativne tekstove. Ako vas podsećaju na moje - drago mi je i zahvaljujem se na komplimentu.

Ђенерал Јанковић
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Da, dragvorl je lepo objasnio. 

Sad smo objasnili tablice sa prelepljivanjem grba. Nema nam ravnih.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Iznenadio sam se kad sam pre neku godinu bio u Francuskoj kod ujaka, i video nekoliko automobila sa njihovim starim, crnim tablicama. Kaže mi da se kod njih tablice ne menjaju, pa iako je od tad prošlo x godina i menjali su format tablica - automobili koji se i dalje registruju se voze na svojim starim tablicama.
Imaju super foru da registracija ne mora da bude na godinu, možeš da registruješ bukvalno na 7 dana. Zato ljudi često čuvaju svoje stara ili kolekcionarska vozila pa ih registruju samo kad se odluče da ih provozaju. Ujak npr. imao kampera koji bi registrovao samo u 2 meseca leti, kad krene za Bosnu.
Inače, personalizovane tablice su u HR nešto malo skuplje od običnih, ali opet ih nema mnogo.
Imaju super foru da registracija ne mora da bude na godinu, možeš da registruješ bukvalno na 7 dana. Zato ljudi često čuvaju svoje stara ili kolekcionarska vozila pa ih registruju samo kad se odluče da ih provozaju. Ujak npr. imao kampera koji bi registrovao samo u 2 meseca leti, kad krene za Bosnu.
Inače, personalizovane tablice su u HR nešto malo skuplje od običnih, ali opet ih nema mnogo.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
U Italiji i Grckoj se isto mogu sresti stare tablice, doduse ne znam za one crne tablice u IT ali one pre EU se mogu videti, isto vazi i za GR
- Joker
- Pridružio se: 23 Jan 2016, 15:43
- Garaža: Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG
- Kontakt:
U Mađarskoj isto ima starih tablica.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nije mi praksa da prebrojavam krvna zrnca (nikad to i nisam) , lep auto i lepo se poklopila da gradom u kome je parkiran auto. Zato mi je upala u oči.NemanjaOOOO napisao:]Momci su Srbi, zive u NS, rade tamo, pre mu je kolegao vozio crnog a6 c7 isto VK.... NS
i sve su im tablice u firmi VK... NS
Naravno, nadam se, svi mi znamo da su 98% vozila koja saobraćaju u Srbiji sa HR tablicama vlasništvo hrvatskih državljana srpskog porekla.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U Nemackoj isto ima starih tablica. U Madjarskoj dolaze nove tablice od jula, ali ce ih dobijati samo vozila koja bi i inace dobijala nove tablice, nece se menjati sve.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Siromašne zemlje, nemaju para, ne ko mi bogataši.
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
U Hrvatskoj uglavnom furaju "lepe" brojeve, svoje inicijale, to kombiniju,a ne kao kod nas sto izigravaju ludilo sa kojekakvim natpisima.Vladapetr napisao: Inače, personalizovane tablice su u HR nešto malo skuplje od običnih, ali opet ih nema mnogo.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
kod nas se vode politikom kad vec dajem pare da bude nesto specificno, nisu ludi da plate za inicijale i lepe brojeve to moze i ovako da se dobije ako poznajes ili šarmiras tetu na šalteru 

Ja ne razumem želju ljudi da se po tablicama raspoznaju, da budu fensi ili šta već. Meni je uvek ideja da budem što manje vidljiv, neupadljiv, nego da neko ide i zagleda i slika kola. Ali svakom svoje.
Najšmekerskija tablica koju sam video u životu mi je od crnog w212 e63 amg, BG 525 KS. Auto ima, jelte, 525 KS. Vrhunski odabrana tablica, nekome neupadljiva, nekome jako zanimljiva. I sam auto nije imao amg oznake, prepoznavao se po izduvima i drugačijim branicima i spojleru.
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Najšmekerskija tablica koju sam video u životu mi je od crnog w212 e63 amg, BG 525 KS. Auto ima, jelte, 525 KS. Vrhunski odabrana tablica, nekome neupadljiva, nekome jako zanimljiva. I sam auto nije imao amg oznake, prepoznavao se po izduvima i drugačijim branicima i spojleru.
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk