A da ne pricamo ako se desktop masina malcice overklokuje...

Uporedi tvoju karticu i onu koju sam pomenuo u Full HD rezoluciji sa AA + AF, recimo Crysis 3

A za oc onda mora i afterm kuler od 30e minimum. Ali za iste pare se uvek dobije bolji desktop. To je neminovno.Delija napisao:Imao bi duplo jacu masinu sa duplo vecim monitorom (po povrsini, naravno) i hardom.
A da ne pricamo ako se desktop masina malcice overklokuje...![]()
Uporedi tvoju karticu i onu koju sam pomenuo u Full HD rezoluciji sa AA + AF, recimo Crysis 3
Zaboravih taj maaali detalj - klincanidza napisao:Igram sa slušalicama. Probao sam na 5.1, strava je, ali ništa značajno lošije nije na mojim omiljenim CX-300. Imam luft da se igram kad klinac zaspi, neću pred njim da igram takve igre.
Šta fali tastaturi? Vrhunska je i osvetljena, tako da je prva liga užitak u mrklom mraku.
Omg ko još koristi diskove. Skinuo sam par komada i nijedna nije mogla da se instalira tako da sam za sada odustao.nidza napisao:OMG, još je nisi skinuo. Možda može da se iskopira već instalirana? Nisam skinuo sa torrenta, drugar mi je dao ja disku odakle sam je instalirao.
8 GB RAM.
Tapatalk
Opet ti duplo jacu, pa duplo jacu.Delija napisao:Imao bi duplo jacu masinu sa duplo vecim monitorom (po povrsini, naravno) i hardom.
A da ne pricamo ako se desktop masina malcice overklokuje...![]()
A bezicna tastatura i mis nisu bolje resenje?grujicd napisao:Probao sam da igram FPS na TV-u sa suroundom i XBox bežičnim kontrolerom. Vrlo brzo sam se vratio pred monitor zbog miša i tastature.
Sa druge strane, deca mi se u zadnje vreme razbijaju od Rayman Origins, kad dodaš kontrolere i Big Screen mod na Steam-u PC praktično postaje konzola. To se naravno igra na TV-u sa ful ozvučenjem.