Xepoj87 napisao:Na 15" imas full hd rezoluciju? Koji je to lap top?
Stvar je sto komp mozes lako da sklopis kako tebi odgovara. Za igre je procesor nebitan, nikakav i nije potreban, dok je grafa ono sto je najbitnije. Stavis graficku od 300e i rame od 100e, a ostalo sve sklopis za 300e. Stvar kucista je to sto ga koristis 15 godina ako treba, za 5 razlicitih konfiguracija, tako da se ne moze racunati u trosak. Ja kao monitor koristim TV, tako da ni za to nisam imao trosak. Jednostavno, za pare dobrog lap topa, kupis 50% bolji desktop, minimum.
Nidzo, naravno da ti je na.desktopu lakse da igras iz kreveta ili bilo sta drugo.radis. Prosecna tastatura ima 300g, a lap top 3kg. Onda grejanje da ne.pominjemo.
Sent from my Sony
Aha. A gde tutneš monitor? Treba da imaš TV ili monitor i izvučenu instalaciju pored svakog kreveta.
Recimo ja iz principa nemam TV u spavaćoj sobi, iako sam razvukao instalaciju.
Desktop nešto jači, doduše sa 24" i istom rezolucijom, bi me koštao neznatno manje, oko 700 800 eur.
Nemam nista protiv desktopa, samo dajem kontraargumente da se na lapu ne može lepo igrati. Isti kao moj sa 2 grafike je na Bench forumu otišao polovan par meseci star i pod garancijom za 600 e. Pogledajte koje performanse ima 750M u SLI i recite mi da ne može na tom vrhunski da se igra?
Tapatalk