Grčka
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Grčka
Na Bugarskoj granici sve zavisi, ja sam i na ulazu i izlazu prosao bez cekanja, a neki su se nacekali sate i sate.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja sam u petak oko 13 presao granicu kod Djevdjelije. Nikakvih problema a ni kasnije duz puta nikog nije bilo. Nisam video izbeglice a na putu nije bila guzva. Na nasem delu autoputa nisi mogao da pridjes levoj traci od Turaka koji se vracaju na posao sa ciglom na gasu a okupirali su svaku pumpu tako da si na wc morao da cekas kao na kartu za derbi. Mislim da nijedna od drzava kroz koje prolazi E75 nece dozvoliti njegovu blokadu.
Krenuo za GR u 4 ujutro.
U 9:15 na SRB-MK granici.
5-6 kola. Pauza na Luk pumpi. Popili kafu, doručkovali. Sipao dizel po 51 den. (1€=61 den)
U Solun stigao u 13h. 720 km.
Kakva gužva u Solunu!!! I niko ne koristi sirenu. Mopedi i taxisti ko ludi.
5-6 kola. Pauza na Luk pumpi. Popili kafu, doručkovali. Sipao dizel po 51 den. (1€=61 den)
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pricaj matori kakvi su prvi utisci u Ledi i da li si isao obilaznicom oko Volosa ?aviator napisao:Krenuo za GR u 4 ujutro.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Brancin je 9e kilo, orada oko 7e, neka vrsta skuše 5e, ima još dosta ribe ali ne razumam grčki
Najskuplja je oko 12 e. Ja danas uzeo 3,5kg Brancina on mi je najlepši jeli 4. odrasle osobe i 4. dece prebili se. Od 15. dana 10 dana samo jeli ribu za ručak:) Sveže masline ima ih jedno 20 vrsta sve su po 5e kg one što se prodaju kod nas nisu ni prići ovima. Maslinivo ulje hladno ceđeno 5e l.
Digli su cene nije baš ni jeftino pogotovo piće, giros je standardno 2,5e pita
TT Asus Zenfone2

Digli su cene nije baš ni jeftino pogotovo piće, giros je standardno 2,5e pita
TT Asus Zenfone2