Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od TheWickerMan »

Idi negde u poslovnicu, gase dzabe...

Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Nije da mi toliko smeta, nego me nervira sto stalno izbacuje kada se poziva da je aktivno preusmeravanje. Navici cu se, samo me nervira.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

I S4 je uspeo da se zaglupi prvi put...dugo mu je trebalo :kezo:
Pri pokretanju NFS koja inace odlicno radi, samo je zakucao pri ucitavanju i nista nije reagovalo pa sam trebao da ga resetujem.
Na ostalo nemam primedbi a najvise bi pohvalio ekran i kameru :)
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

S4 je upravo preziveo prvi drop test sa velikog stola direktno na parket i to zbog hebenog S Cover-a sto sam mu stavio pre neki dan.
Nisam ga lepo uhvatio i pravo na ekran koji je prosao bez posledica ali se zadnji poklopac delimicno otvorio...

Prvi test je prosao :kezo:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-p ... I950BBESTA ? Sviđa mi se taj aktivni cover, vrlo je praktičan, bar je za 5 minuta testa bio.
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Ja sam se vratio na Htc,sad imam One x+ (malo jaca baterija,kamera i procesor u odnosu na obican onex) ,pre njega sam koristio s3 koji je ok,ali me smara interfejs od Samsunga,tu mi je Htc-ov Sense najbolji,nema konkurenciju. Prednosti Htc-a su mi bolja izrada,stabilniji sistem,brze radi,bolji odziv.. Moj prvi Android je bio Htc pa mozda otuda ljubav prema Tajvanskom proizvodjacu :D
Probao sam i Note2 da nosim jedno vreme,ali mi je prevelik. Ko moze da se izbori sa velicinom,mislim da taj telefon nema konkurenciju sto se tice mogucnosti. Imao sam priliku da drzim i Htc One,strasan telefon,ali preskup i dalje.. :trljamoci:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Jel koristi neko HTC One S, kakva su iskustva? Koliko slobodne memorije korisnik ima na raspolaganju, nailazim na razne podatke 10, 12 gb...nervira me sto nema slot za karticu ali trebalo bi da i ovo bude dosta..Da li su resili onaj problem sa guljenjem zavrsnog sloja farbe na crnom?
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Zeni na telefon (sreca pa nije na glavu) pala neka daska sa terase kada je bila kod drugarice. Pukao je ekran, a povrsinski deluje kao da nema ostecenja. Zna li neko sta ciniti s' obzirom da je nov ekran 140 EUR. U pitanju je Galaxy S2 beli. Ima li neko iskustva sa nekim servisom koji otkupljuje telefone? Sta uopste ocekivati?

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja bih pogledao na kineskim sajtovima da li ima takvih ekrana. Drugaru je jednom tako puko na iphone, a drugom na nekom novijem HTC-u. Ekrani su naruceni za neke relativno male pare tipa 10ak eura, i zamenjeni u sopstvenoj reziji. Sad nisam u toku sto se modela tice da li je u tvom slucaju stariji/noviji.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Izvini sto cu da ti pokvarim dan. Zena ima Galaxy S2 beli, cerka stala na njega i puklo staklo, ekran radi najnormalnije samo vidis hairline pukotinu. Ne moze samo staklo da se menja, jer je nemoguce slepiti ga fabricki kako treba, pa se menja ceo ekran. Jeste, ima da narucis za 10 evra staklo iz Kine, ali pitaj boga ko ce se uhvatiti to da radi, a sam da probas....recimo da ima tutorial na netu, od kog sam ja odustao kad sam dosao do 249-og koraka rastavljanja.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Heineken napisao:Jel koristi neko HTC One S, kakva su iskustva? Koliko slobodne memorije korisnik ima na raspolaganju, nailazim na razne podatke 10, 12 gb...nervira me sto nema slot za karticu ali trebalo bi da i ovo bude dosta..Da li su resili onaj problem sa guljenjem zavrsnog sloja farbe na crnom?
Ja ga imam...onu jacu verziju sa S4 procesorom, z520e model.
Teleton je super brz, uporedjivao sam ga sa quad core telefonima, nezaostaje ni malo, narocito posle update-ana JB 4.1.1, sa kojim je najvise dobio na optimizaciji ram memorije (zakljucak iz benchmark testova pre i posle update-a).
Intetna memorija od 16gb je meni dovoljna, imam gomilu slika, par dugih video klipova, gomilu muzike u telefonu, i imam 8gb slobodne memorije.
Kamera je odlicna, narocito blic, cak mozda i jaci nego kod galaxy s3 i s4, odlicne fotografije u skroz tamnoj prostoriji.
O dizajnu ne treba trositi reci, savrsenstvo sto se mene tice, steta sto HTC nije nastavio u istom stilu.
I ako izgleda dosta slabasna mat crna boja, tesko se ostecuje, napravio sam par belih ogrebotina, zamahnem prstom par puta, i nestanu. Jednu belu tacku nisam mogao da sklonim, jbg, zaboravio sam da mi je kljuc od auta u dzepu. Znaci ne ljusti se tako lako kao sto pisu, moras da budes bas trapav i nemaran da mu naneses ostecenja. Imam silikonsku futrolu, ali je greota stavljati ovako tanak telefon u nju...a i ne volim da robujem stvarima :)
Ekran je Super Amoled...kontrast fantasticna, odziv fatastican.

Suma sumarum, svaka preporuka za telefon, ali bih preporucio S4 z520e model.

Ako imas neka pitanja, samo izvoli...

Edit:Baterija je super imajuci u vidu problem sa baterijama kod HTC-a. Izdrzi mi 2 dana uz neko normalno koriscenje, ili 1 dan ako ga ne ispustam iz ruku. Evo trenutno stanje baterije sa aktiviranim BatterySaver-om:
Slika

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

@ Miloskg :bravo:

Znam za taj fazon sa razlicitim procesorima ( S3, S4 ) svakako bih gledao da uzmem ovaj S4 Krait. Meni je crni ubedljivo najlepsi, a na takav telefon ne bih stavljao nista jer ga samo ruzi..samo neku futrolicu da ga zastiti u dzepu od kljuceva i slicnih gluposti.. Gledam po oglasima ima raznih cena od 230 do 300 e za nove uredjaje.
Jel se kod nas prodavala verzija sa S4 procesorom? Bila je prica po forumima da ih nije bilo vec da su operateri dovukli samo ove slabije verzije.. :nonono:
Mene malo strah kupovine preko oglasa, telefoni jesu novi ali vecinom bez garancije :x mada danas garancija i ne mora da znaci nista.. :uf:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Ne, za nase trziste je S3 model sa 1.7 Dual Core procesorom, S4 modele su dovlacili sverceri/dileri iz inostranstva. Isti takav procesor postoji i u Xperia-i T, imao sam prilike da ih uporedim, One S se pokazao kao brzi... al to je sad vise Timescape UI protiv Sense UI, pitanje optimizovanosti korisnickog interface-a.

Ja sam svoj okacio na oglas, razmisljao da ga prodam, pa odustao... planirao sam da ga menjam Xperia-om Z, ali nije to to, trebalo mi je manje od 24h da shvatim da cu napraviti gresku ako ga prodam. Jednostavno je nezamenjiv :)

Sto se tice kupovine polovnih telefona, nema razloga za strahovanjem, samo trazi proverene prodavce (limundo, kupindo, kupujemprodajem, itd) sa sto vise pozitivnih komentara i ocena. Meni garancija kod telefona ne znaci mnogo, Android telefoni nisu toliko kvarljivi, zna sistem da zaglupi, al to se resava flesovanjem koje kosta 700-2000din u zavisnosti od modela i grada... a ako ti telefon ispadne, il nesto pukne, tu ti garancija i ne znaci mnogo.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Milos_kg: imas li Lumia 920? :)

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Floyd
Reactions:

Re: BMW 320d F30

Post od Floyd »

EDIT by mod: nastavak sa druge teme o falicnom telefonu.

Mrtvi pikseli ili nesto slicno (ne znam da li je to moguce kod Amoled-a)...uglavnom ima jednu malu tackicu koja me jako izludjuje a primetio sam je pre 5-6 dana.

Mislio sam da cu dobiti novi ali kaze mi lik sto radi tamo da ce najverovatnije da menjaju displej.
Odgovori