Grčka
Re: Grčka
Dranje. Na Sitoniji je svuda tako.
Na Atosu za 5 evra po čitavom ostrvu su 2013. bile 2 frape kafe, 2 vode, suncobran, ležaljke.
Inflacija ili je Atos ozbiljno jeftiniji, a praktično copy paste Sitonije sem što je slobodan samo gornji deo poluostrva.
Tapatalk
Na Atosu za 5 evra po čitavom ostrvu su 2013. bile 2 frape kafe, 2 vode, suncobran, ležaljke.
Inflacija ili je Atos ozbiljno jeftiniji, a praktično copy paste Sitonije sem što je slobodan samo gornji deo poluostrva.
Tapatalk
Iz ZR.Paja napisao:Odakle si krenuo kad ti trebalo preko 5 sati do granice?
Ogi, noćim u Solunu. Kasnije...Ogi napisao:Pricaj matori kakvi su prvi utisci u Ledi i da li si isao obilaznicom oko Volosa ?aviator napisao:Krenuo za GR u 4 ujutro.
U 9:15 na SRB-MK granici.
5-6 kola. Pauza na Luk pumpi. Popili kafu, doručkovali. Sipao dizel po 51 den. (1€=61 den)
U Solun stigao u 13h. 720 km.
Kakva gužva u Solunu!!! I niko ne koristi sirenu. Mopedi i taxisti ko ludi.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam u Turskoj placao 8e samo lezaljke i suncobran, doduse mozda negde ima i jeftinije.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Dva piva i kafa 12e u Asprovalti na plaži.Paja napisao:Mene su iznenadili sa kafom od 4,5 € na plažama. To im neka kompenzacija za džabe ležaljke ali je dranje.
TT Asus Zenfone2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gde si ti to placao?Paja napisao:Mene su iznenadili sa kafom od 4,5 € na plažama. To im neka kompenzacija za džabe ležaljke ali je dranje.
2,5-3e na halkidikiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Odes jedno leto u Hr . platis lezaljke 10 -12 e kako gde pa ce tu ove u Gr biti jeftine.Paja napisao:Mene su iznenadili sa kafom od 4,5 € na plažama. To im neka kompenzacija za džabe ležaljke ali je dranje.
Slazem se da je skupa kafica a jos i kraj avgusta.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Znam cene u Hr.
Plaćao sam i na Taasosu ležaljke prošle godine.
Više sam iznenađen cenama kafe jer je u pitanju raspala Kasandra, mada su dve meni najlepše plaže Xenia i Cocus bar. Na gradskim je kafa i voda 3€.
Plaćao sam i na Taasosu ležaljke prošle godine.
Više sam iznenađen cenama kafe jer je u pitanju raspala Kasandra, mada su dve meni najlepše plaže Xenia i Cocus bar. Na gradskim je kafa i voda 3€.
Ih, ja u CG na Dobreču platio po 5e suncobrane i ležaljke. Mislio to je skupo 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Na Tasosu 2 lezaljke i suncobran:
-Tripiti plaza 10e, ukljucuje dva pica i popust u restoranu
-Psiliammos 10e, ukljucuje dva pica,Wifi, mjuza...baldahini 40e, drvene sa dusekom 20e
-Paradise plaza 7e bez pica sa Wifi
-Mermerna plaza nema nicega
-Porto Vati tj Marble plaza (zimedju mermerne i Vati) 10e sa dva pica
-Metalia 8e sa dva pica
-La scala od 10e do 50e zavisno od mesta u pozerskom "toru" kako je zovem
-Livadi 5e bez pica
-Aliki 35evra sa ruckom u restoranu, hteo sam prebiti momka kada mi je rekao za tu krsh plazu
-Notos 5e
-Rosso Gremos 8e sa picem
.
To su cene iz druge polovine jula ove godine.
-Tripiti plaza 10e, ukljucuje dva pica i popust u restoranu
-Psiliammos 10e, ukljucuje dva pica,Wifi, mjuza...baldahini 40e, drvene sa dusekom 20e
-Paradise plaza 7e bez pica sa Wifi
-Mermerna plaza nema nicega

-Porto Vati tj Marble plaza (zimedju mermerne i Vati) 10e sa dva pica
-Metalia 8e sa dva pica
-La scala od 10e do 50e zavisno od mesta u pozerskom "toru" kako je zovem
-Livadi 5e bez pica
-Aliki 35evra sa ruckom u restoranu, hteo sam prebiti momka kada mi je rekao za tu krsh plazu
-Notos 5e
-Rosso Gremos 8e sa picem
.
To su cene iz druge polovine jula ove godine.
- Day Walker
Sta fali Alikiu, super je plazica, jedino sto je guzvanjac.
Psiliamos nije imao wifi do prosle god. Dobro su se setili da uvedu.
Najlepsa plaza na Tasosu mi je i dalje Notos. Ubedljivo najlepsa voda i pesak na plazi. Miran ambijent.
Psiliamos nije imao wifi do prosle god. Dobro su se setili da uvedu.
Najlepsa plaza na Tasosu mi je i dalje Notos. Ubedljivo najlepsa voda i pesak na plazi. Miran ambijent.
Brzine idu u H-a !!!

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ne fali nista sem sto su lezaljke iscepane do bola i na 5cm razmaka, 25-35e treba da platis hteo ne hteo koristiti restoran. Mada je imala i desna strana za 10e cini mi se ali losa strana plaze.
Notos je odlicna samo da se ne polome noge dok se sidje dole
.
Meni je najbolja Tripiti ali ne prvi makadamski nego drugi ulaz asfaltni pa dole skroz do same plaze, ispod hotela Blue Dreams ili kako se zvase. Razmak izmedju lezaljki fantastican pa u toku dana pomeraj gde hoces. Mirno, nije guzva, sljunak sitan a ne hebeni pesak i plicak od 100m na Paradise plazi.
Marble beach je odlicna kao i Mermerna a 4km makadama je ok sredjeno, obavezno onim skretanjem desno od Makriamos kompleksa.
Notos je odlicna samo da se ne polome noge dok se sidje dole

Meni je najbolja Tripiti ali ne prvi makadamski nego drugi ulaz asfaltni pa dole skroz do same plaze, ispod hotela Blue Dreams ili kako se zvase. Razmak izmedju lezaljki fantastican pa u toku dana pomeraj gde hoces. Mirno, nije guzva, sljunak sitan a ne hebeni pesak i plicak od 100m na Paradise plazi.
Marble beach je odlicna kao i Mermerna a 4km makadama je ok sredjeno, obavezno onim skretanjem desno od Makriamos kompleksa.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisi bio ove godine? Uništena je, bila je neka oluja koja im je nabacala kamenje i sad se jedva ulazi u vodu - na jednom mestu malo očistila metar širine, negde stavili džakove i tako. Propast.Day Walker napisao:Sta fali Alikiu, super je plazica, jedino sto je guzvanjac.
- Day Walker
Nisam bio ove god na Tasosu. Prethodnih je bila lapa plazica. Ima neku svoju car. Ali ako je sjebana, onda je to druga prica.
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Larisu da poseti ko god je u blizini. Prelep grad, ja se oduševio ljudima, devojkama, sveeeemi
I Meteori isto ko nije bio, svratili juče, mada sam ja bio pre par godina ali ne mari opet. Planiram sl godine u grad podno Meteora na par dana. Prelep gradić. Ali posle Larise povlačim sve što sam rekao i mislio o Grkinjama ikada.