Računari

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Računari

Post od Xepoj87 »

Ja sada formatirao, jer Dragon Age Inquisition radi.samo na Windowsu 8.1 i 7, a ja.imao 8. Najcrnje je sto igra opet nece da radi, los crack :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Ovamo neka akcija u Technomarketu, odlucih da uzmem eksterni HDD. Da li da uzmem ovu Toshibu koja je ubedljivi best-buy (1 TB USB 3.0 60 eura), Seagate istog kapaciteta za 70e, ili Toshibu 1.5 TB za 85e?

http://www.technomarket.bg/products/091 ... tb-usb-3-0

http://www.technomarket.bg/products/091 ... -5-usb-2-0

Ima li tu neke razlike u praksi u brzini upisa izmedju Toshibe i Seagate-a, ako su oba USB 3.0? Za Toshibu pise samo da je max brzina 5.0 gbps, za Seagate nisam nasao.
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Ok, je taj 1,5 TB. Nema WD? Mada, ne bih se iznenadio da su nekolicini proizvođača iste komponente, samo se ime razlikuje. Primer sa mojim SSD-om, Samsung neki i ovaj S. Power koji sam kupio - isti delovi a cena druga zbog imena...uzmi taj 1,5TB i uživaj :thum
Mali je, 2,5", ima prostora a sigurno nema loš read/write, transfer je brz...

-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Nema WD. Nisam (jos) uzeo HDD, ali sam zato pocastio sebe fino. Red je bio da malo obogatim kolekciju, posto sam jednostavno fanboy. :forumas:

Slika
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Šta si uzeo to,ne kapiram sliku nešto od Razera?
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Koliko su bile?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Razer Tiamat 2.2 slusalice i Vespula podlogu (sa gelom). Slusalice 100e (ovo su Levi ako vas buni stiker sa cijenom u cosku), podloga 35.

Edit: oce to tako kad si fanboy kao za maler izgleda. :D Odlican zvuk na Tiamatu ali na lijevoj slusalici je fabricka greska, rekao bih kao da nisu dobro zategnuti driveri (i u lijevoj i desnoj su 2x 40 mm), te nesto kao zvecka na momente... Odoh sjutra da reklamiram da mi daju druge, ili ako nemaju uzecu Kraken Chromu 7.1, posto mislim da nemaju jbg ove su bile jedine na polici.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Podloga je brutalna, ovaj gel je spas za ruku (a zbog njega sam je i uzeo inace stari Goliathus je odlican), a i uklapa mi se s kompom. :D

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kako ti ne smeta taj rep? :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Koji rep? Mislis na zicu od misa? Ne smeta ni najmanje, godinama koristim zicne Razere. :) Eventualno cu se otarasiti zice kad se otvorim za Ouroboros, ali mi je bezicno povezivanje zadnje bitno kod misa. Taipana sam platio oko 80e, za te pare ima bezicnih kol'ko volis. :)
Poslednja izmena od stefank u 19 Dec 2014, 21:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Imam i ja Vespula, samo je bila 60e tada. Unistava se brzo, ali je dobra, gel traje bas lepo i znaci dosta. Super je sto ima gumeno podstolje, pa se uopste ne mrda. Uparena mi je sa Ouroboros misem i DiNovo edge tastaturom. Slusalice nemam vec godinamai mamba je.dobar bezicni igracki mis, a ima i neki Logitechov, jeftiniji je, a kida, kupio drugar.

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Dec 2014, 21:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Bila je skupa Vespula bas (mada je ja nisam mogao naci ranije, uzeo bih je i po vecoj cijeni). Kako se unistava, mislis grebe ili se izlize ovo hrapavo? Zbog gela sam je uzeo, bitno da on traje, jer sam ispizdio vise, dobio sam zulj ispod dlana zbog ravne podloge (a moguce da i oblik misa tu utice, jer nije ergonomski, opet, ranije nisam htio ergonomski jer sam navikao na "obican" ali se polako i po tom pitanju predomisljam).
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

stefank napisao:Razer Tiamat 2.2 slusalice i Vespula podlogu (sa gelom). Slusalice 100e (ovo su Levi ako vas buni stiker sa cijenom u cosku), podloga 35.

Edit: oce to tako kad si fanboy kao za maler izgleda. :D Odlican zvuk na Tiamatu ali na lijevoj slusalici je fabricka greska, rekao bih kao da nisu dobro zategnuti driveri (i u lijevoj i desnoj su 2x 40 mm), te nesto kao zvecka na momente... Odoh sjutra da reklamiram da mi daju druge, ili ako nemaju uzecu Kraken Chromu 7.1, posto mislim da nemaju jbg ove su bile jedine na polici.
definitivno su ti onda feler primerak dali.

nemoj uzimati slisalice koje laziraju surround zvuk. kad bude bio u eu pazari nesto od audio technica-e, ili senhaiser-a. I nikada ne uzimaj slusalice koje se deklarisu kao gaming. Ali to vec znas jer si upucen. ;)
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja sam narucio iz Engleske, kod nas je bila satro u cenovniku, ali je niko nije imao. Da, i meni se raspala ruka ispod sake, gel me je spasao.
Izlize se brzo, ostane fleka na sredini, ja koristim speed stranu, ne precision, ona mi je.previse hrapava i sjebava mi mis, a i najgore je sto je.bucna.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Pa koliko brzo, je l' traje bar jedno pola godine? Mada sad zagledam materijal i skroz logicno je da se izlize, al' jbg. Izlizao bi se i ja da me neko trlja 24h. :kezo:

Probah prvo Control stranu, ali u pravu si, Speed je bolja. A i ona Control se cuje nesnosno, kao da rendam sargarepu. :kezo:

@sebekkg, sve znam, mislio sam se i za audiofilske slusalice ali rekoh vec na startu, volim Razer iz neznanih razloga (fanboy u rangu Heroja prema Mercedesu :rofl: ). A i nisam probao Sennheiser i Audio Technicu, ali sam probao AKG i jos neke bolje marke, imaju one lijep zvuk ali nekako fali bassa za moj ukus, bukvalno low-budget gaming imaju vise bassa od pola hifi slusalica. :zbunjen: A meni je doslovno samo bass bitan...
Odgovori