Za neke nesto za neke nista, jer za neka vozila nije ni trebala saglasnost, a tehnicki se koristi ujedno i za registraciju, jer su svi mahom atest radili pred registraciju. Tako da nikakva usteda...
Ne treba saglasnost proizvođača, po novom.
Pre dva dana stigao papir iz ABS i folije su legalne. Tehnički i dalje obavezan, ali sam isti odradio uz registraciju.
Folije - 110€
Saglasnost - 30€ (iz jula 2022.)
Atest - 85€
Uzeo sam Smaxa pa hoću da ga zatamnim zbog dece pre homologacije i tehničkog.
Ima varijanta sve nazad 95% i ne treba atest. Taj procenat mi je baš puno. Drugar je na zafiri imao 100% i ono je haos, mrak ništa se nije videlo.
Ako tamnim i napred onda mora atest.Išao bih na 30 napred i 85 nazad, šta mislite?
Na corsi B sam imao Lummar , komplet, čak i na šoferci providna, postavio ih u Novusu dok je još Lacika radio i bilo je perfekt godinama, nikada ruke izgorele itd.
Ja na astri j imam napred 30, pozadi 85 i extra je. Prvo sam hteo pozadi 95, ali lik koji mi je ugradjivao mi je rekao da je to mnogo, pogotovo je problem nocu, nista se ne vidi, haos, i da je 85 najbolje, i nisam pogresio sto sam ga poslusao...
Bez atesta sam ja stavio skoro providnu napred. Mislim propustljivost je nešto ispod 70% ali kada se gleda auto ne izvaljuje se pošto je pozadi fabrički dosta taman. Prošao prvi tehnički. Sve ostalo ne verujem da bi prošlo.