pedja napisao:Meracim se na Savski Ekspres, ovih dana. Zaboravih kad sam bio...

Pola porcije vesalice (380,00) i cela ustipaka od kobasica (ili cufti od kobasica, kako oni kazu) - 560,00. Vesalica socna, odlicna, kao i uopste rostilj tamo, a za kobasicu svaka preporuka, ko voli. Porcija je 500g i ovaj tanjir je poveci, samo na slici ne izgleda tako, trebao sam udariti sirok kadar
Od priloga ide luk, a salate su im odlicne. Grcka je ogromna i kosta 300din. Paprike u svim oblicima (obicna, pecena, ljuta, belolucana), kao i ostale salate su 200din.
Ostali prilozi se naplacuju, tj porucuju, i 200din su. Posto je vec doneo lepinje, krompir sam svakako preskocio (pazim na ishranu

). Preporuka je izmesati vise stvari po pola porcije, ako ide vise ljudi.
Dakle, ako se nadjete oko Lastine stanice i ogladnite, eto resenja. Da vas izgled ne zavara, unutra je dosta bolje nego spolja. Lokacija je losa, kamioni, autobusi, nema neke baste, ali ko hoce dobar rostilj, eto resenja. Pored su dva tri restorana i brza hrana, bleje od dosade

Dosta bolji ukupan utisak nego skoro u Majdanu, cemu doprinosi i normalno osoblje . Majdan ih sije za onu lepinju, koje u Ekspresu nije losa (klasicna mala i sveza lepinja), ali je ona u Majdanu ipak posebna.
Najveca zamerka je sto, kao i na vecini mesta, imaju samo Apatinski program piva (Jelen, Staropramen, Beck's, Niksicko). Srecom, pa Beck's i tamno Niksicno mogu da prodju. Druga je sto nemaju brizle, ali nemaju ih ni na meniju, pa je glupo ocekivati