Ljudima iz PVO i tadasnjeg Pristinskog korpusa svaka cast, ogromno postovanje imaju od mene..

Tacno tako, Deni je bio samo sraf u celoj masineriji, cak je i dremao za pultom dok su drugi radili svoj posao. Imali su sta da kazu Denijeve ratne kolege i o samom Deniju sto baca posebno svetlo na ''glavnog aktera'' kojeg su uzdigli a ove bacili u zaborav nazalost.superboss napisao:Mislim da je ovo prilicno jednostran pogled. Ne volim ovo JA pa JA, koje je kod njega izrazeno.
Ne sporim da je imao bitnu ulogu, ali NE VERUJEM da je on licno ikako modifikovao sistem. Osim toga, on kao o tome ne zeli da prica. Prosto smesno, CIA predugo rovari na ovim prostorima, da bi postojale ikakve tajne.
Sve se nesto plasim da ih je zajebao neki nas uber potpukovnik![]()
Uopste nisam u fazonu teorija zavere, jednostavno je tako.
U svakom slucaju, Dani je glorifikovan, a ostatak borbene smene se malo spominje.
Kako da ne...kvcali napisao:rusi tvrde da smo mi 99. sa ovim mogli da obaramo 20-30 aviona dnevno ?
Jednostavno da smo bili u mogucnosti da im oborimo toliko aviona dnevno ne bi nas ni napali..kvcali napisao:usi tvrde da smo mi 99. sa ovim mogli da obaramo 20-30 aviona dnevno ?