Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Re: Stigla zima!

Post od profesorPROST »

Juče sam napisao da su pešaci stoka, to dana mogu da kažem za vozače, ali samo zbog jedne stvar, a to je kako i gde parkiraju :roll:
Stvarno mi nisu jasni ti ljudi kako parkiraju i ostavljaju automobile na neverovatnim mestima, ako ne misle na druge, bar mogu da se zapitaju da li će njihov auto biti oštećen njihovim nemarnim parkiranjem.
Što se tiče vozača kako voze, tu sam više nego zadovoljan. :smesko:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Auto mi parkiran već nekoliko dana i tako se reših jedne muke, ali kao pešak naiđoh na nove. :D I juče i danas sam gurao nekoliko automobila da se iskobeljaju iz snega. :lol:
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

@Profesor

Slažem se, potpuni retardi, nisam uslikao bar 5 fascinantnih pozicija danas koje sam video
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Mc, takođe sam zadovoljan radom Beograd puta, u odnosu na količinu snega i ono što se sećam od prošle godine. Eno E75, deo do Batajnice, maltene skroz čist. Prošle godine ga nisu ni pipnuli.

Što se tiče ludaka koji parkiraju gde stignu, nagledao sam se toga juče i potpuno su mi nejasni ti ljudi. Danas nisam išao daleko, do grada, već sam se vozao po okolini. Dobro je što sneg ne pada onim intezitetom kao juče. Dosta ulica nije pročišćeno ali lagano sam prošao svuda, tako da, bar za mene, daleko je od kritičnog stanja.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Komsije su stokaaaaaaaa!!! Samo da ga sretnem, je*o sam mu nanu naninu.

Juce kao budala 2h cistim mesta za 2 auta, i ortak za njegov (jedno do drugog) i danas odemo svi da pozavrsavamo sta imamo i vracamo se, sva 3 mesta zauzeta. I, to naravno kola koja su bila do prozora u snegu, pa su ih nekako izvukli i parkirali na nasa, samo da ne moraju da ciste :besan: :besan: :besan:

Ortak je zatvorio 2 auta, stao je popreko pored njih, da ne mogu da mrdnu. Ne mogu da verujem koliko su bahata go*na!

Usput smo juce cistili i prilaz ispred zgrade i trotoar (jedno 30x3m) i naravno umedjuvrenu je opet padao sneg, mislite da je nekome palo na pamet da razgrne ovo danasnje?
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Ja bi im zakopao auta. :lol:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

padalo nam je na pamet, al posle cu opet morati da cistim ta mesta, kad se pomere xD
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Sačekaš da se jave koji su, pa ih lepo pitaš zašto su to uradili.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Next, zato sam ja danas očistio samo ulaz ispred svoje zgrade. Htedoh i parking da sredim, al mi je palo na pamet da mi se ne desi isto što i tebi. Zato što su većina ljudi stoka.... :palica:
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

Slika
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Sjajna fotografija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

@ Malivuce javi kako je proslo :smesko:

NS i dalje cist po bulevarima, msm "cist" moze da se vozi 50-60-70, samo sam danas provalio da su u odnosu na juce cisti kolotrazi, juce je sve bilo belo, danas se vidi asFalt, ali nisam testirao da li je to led :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Martin napisao:Next, zato sam ja danas očistio samo ulaz ispred svoje zgrade. Htedoh i parking da sredim, al mi je palo na pamet da mi se ne desi isto što i tebi. Zato što su većina ljudi stoka.... :palica:
Meni se to desilo..ali nema veze nismo ja i komsija cistili da bi bilo "nase" nego onako lepo,korisno,druzenje,zezanje ,pola deset uvece!.
Porazavajuce je koliko su komsije lenje ,sebicne i prosto nemaju osecaj da je prilaz zgradi,prolaz izmedju zgrada i parking nase dvoriste na neki nacin ..svi se nose mislju drugi ce neko ili grad ce ocistiti.
Da stvar bude smesnija toliko nas ima u zgradama da ga rukama mozemo ocistiti.

Ali nema veze i danas smo cistili :pivo: ko nece ne mora!
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Ja otišao malo Astrom danas da se provozam, nisam je vozio par dana...posle minut i po sam ukapirao da je to što sam izašao sa parkinga bila jedna ogromna greška...imam letnje gume... :rofl:
Za sat vremena vožnje po kraju sam se zaglavio jedno 4 puta, što znači da sam se vozio čitavih 10ak minuta, ovo ostalo je bilo stajanje u mestu :ccc: Na kraju nisam ni mogao da se vratim gajbi, već sam se parkirao u ulici niže :mrgreen:
Znam, kreten sam što nisam kupio zimske gume, ali stvarno nisam očekivao ovakvu zimu u februaru. Sa onim prošlim snegom sam se lako izborio, ali ovo sad...kao da imam skije umesto guma :shock:

:plusone: da su pešaci stoka!!!
Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Acu za direktora puteva! I njega iznenadjuje sneg u februaru!!! :mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori