Laki021 napisao:Brutalan je GT.
Ali razumem i da je posle velike trojke ( Merc, BMW, Porsche), tesko preci na bilo sta drugo.
Ja da moram isao bih na onaj Superb 2.0 tfsi od 270ks.
To je najveci problem, jer preci na nesto bolje, sa boljom ili jednakom opremom, jednostavno dosta kosta, ogotovo sada kada su polovnjaci bas skupi
A veci auto od premium D segmenta mi u zivotu ne treba, samo manji dolazi u obzir mozda.
Najradije bih C cabrio, ali dobro opremljen ce i za godinu, 2 kostati kao sv. Petra kajgana.
No, tema je kilometraza, a ne mastarije jednog debeljana
Унапред се извињавам за мутну слику,сликано мобилним, али види се ипак (колико-толико ) тренутна километража.
Значи 516440 км на сату Пежоа 406 1.8 бензинац 1999.годиште, службени аутомобил мојих пословних партнера. Мотор никад отваран, редовно одржаван аутомобил, једино је лимарија у мало лошијем стању. images hosting
39k eura je Superb 2.0 280ks DSG 4x4 u L&K paketu, na koji ja verujem da nista vise od opreme ne moze da se dodaje, mozda neka boja?
Jeste da je losiji auto od premiuma, ali su i oni oko 50% skuplji.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 12 Nov 2016, 23:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao:39k eura je Superb 2.0 280ks DSG 4x4 u L&K paketu, na koji ja verujem da nista vise od opreme ne moze da se dodaje, mozda neka boja?
Jeste da je losiji auto od premiuma, ali su i oni oko 50% skuplji.