Pa i nesto se ne trudi da ga razbije kao da razbija jaja palicom pa lagano, moze to dosta jace da se zapne da se razbije.
A mozda i nema snage izmorio se od svakodnevnog kopanja
Jel zna neko gde bi moglo da se procita o izmenama koje je pretpeo 2.2 cdi 2010 u odnosu na 2009?
Generalno je w212 bio nepouzdan kad se pojavio, i to je navodno "prvi fejslift" 2010-e god popravio, ali nigde ne mogu da nadjem sta je konkretno menjano, osim dizni. Tj ni dizne nisu menjane, nego su dodata prelivna creva koje su iz nekog razloga izostavili prilikom konstrukcije motora.
Takodje, na x mesta sam citao da je 200 cdi single turbo, dok 220 postoji u obe verzije (ista snaga, razlicita kriva), a 250 je svakako samo twin turbo.
Iskustva idu od "razleteo se zatezac lanca i unistio motor na 50k" do par ljudi koje znam da su prelazili 300+kkm uz neke sitnicice, ali nista sto je moglo da ih ostavi na putu...
Meni serviser rekao da su samo 320 cdi sranje, a sve ostalo super.
Ako je to ono sto mislim da jeste, tada su iz single turboa, presli u twin turbo i 200 i 220 cdi.
Nadji tacne oznake motora (om641 i slicno), pa vidi o cemu se radi, ali sam siguran da je ovo u pitanju.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.