Meni je pre desetak dana ruter iz čistog mira izgubio podešavanja, da bi juče i potpuno crkao. Ovo mi je deseta godina u Eunetu i uskoro ih napuštam zbog prelaska sa ADSL-a na SBB "Trio" paket. Videćemo koliko je dobar potez, a za sada je očigledno da je to povoljnija varijanta od plaćanja tri odvojene usluge. Fiskni broj sa Telekoma, nažalost, ne može da se prebaci na SBB mrežu, tako da moram menjati broj. Kao i kod prebacijavanja mobilnih brojeva iz jedne u drugu mrežu, i ovde je neko natezanje sa državom i Telekomom, mada će na kraju morati da može. Samo što to ne mogu da čekam.
Geza napisao:Imao sam problema sa ruterom poslednjih dana. Uslovno rečeno novi sam grdio dok nije sve podešeno kako treba. Sada je normalno stanje.
Kakav si problem imao sa ruterom? Meni je brljavio u smislu da se resetovao, kad sam imao zastitu, a sad radi bez problema doduse nije mi zasticena mreza, ali iskreno nema ko ni da mi se kaci na wi fi .
Strujni udar. Pre par meseci je nastradalo napajanje, a u prošli petak je otišao sam ruter. Gorela je samo Power lampica i ništa preko toga. Umesto starog HG520c samo dobio remontovani HG530.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...