Audi i ne zeli vau efekat. Imam utisak da je evolucija blaga njihov glavni cilj kao i postovanje starih kupaca kojima auto nece biti zadtareo preko noci. Napredak i razlika je u koriscenju opremi. Revolucia im nije nikad pre evolucije. Doslednost koju imaju sa karerom i porscheom jos od ferninanda hoce da primene na celu gamu
Nemaju oni doslednost sa Porscheom, nego Porsche.
Na kraju ce da ispadne da je Audijev nekrativan dizajnerski pravac, zapravo vizija Ferdinanda... Nidje veze.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To jeste koncept ferninanda. Porsche je primer prave evolucije. Nemastovit dizajn tebi a konceptualno zasnovan na evoluciji. Sve je to vrlo vrlo dosledno. Mozes ih smatrati dosadnim ali evolucija je spora. Neprimetna. To su blaga unapredjenja. Oni ne teze bombastikom, agresivnim skokom sa generacije na generaciju. Ne zele revoluciju. I to u sustini potice od porchea. takav koncept njemu mozemo prepisati... carrera kao uzor zatim golf passat a4 a3 svi oni su utemeljeni na takvom pristupu. Manje je vise.
Poslednja izmena od swemir u 05 Jul 2015, 23:00, izmenjeno 2 puta ukupno.
mene ovaj B9 "ne radi" uopste, ne znam, jednostavno izgleda ok ali mi nemamo nesto sto bi me odusevilo... ne mogu sebe da zamislim kako brojim pare za B9 kada znam da postoje MB w205 i BMW f30