O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: O presretačima

Post od NexT »

mislim da je ova nova petica iz kontigenta patrolnih za pratnju VIP-a. Tj ne znam da li je fotkano pre nego sto je usao u sluzbu ili su ga uzeli bas za presretace... U svakom slucaju, lakse se primecuju nego stariji modeli kojih vec ima brdo...

@setac, u smeru prema aerodromu. Zaustavio ga je na iskljucenju za studentski grad i tosin bunar.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

NexT napisao:Vracam se kuci, kod Genexa idem levom trakom oko 105, obilazim neke kamione i nabija mi se matori u dupe sa Lanosom :loool:
Blica ko blentav, i cim sam obisao kamion ja migavac i krenem desno, kad on vec otiso u desnu traku, al je shvatio da ne moze da prodje nazad u levu, pa je onog ispred obisao kroz zaustavnu. Istog trenutka kad je usao u zaustavnu na crnom Superbu se pale blinkeri i sirena :rofl:
Pa kazem ja da su najbahatiji oni sto voze krsine :)
Po evropskim putevima ces jako retko videti da ti se nabija u dupe neko sa skupljim autom i da blica ali zato oni sa krsevima (posebno cunirani) ili malim prdavcima standardno to rade.
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

U nedelju (5.8.) na NS autoputu (kod minut pumpe) crni Passat b6, PA table, "intervenisao" protiv jednog novog BMW-a 5.

Opasan Passat, brz kao metak i sjajno drzi na putu. A vozac je posebna prica, demoNstrirao nam je test severnog jelena pri brzini od 180-200...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:o eh sad 200... Opisi malo vise sta se desilo gde si ti bio? :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

On je bio cunj. :kezo:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:kezo: :kezo: :kezo:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa i nije neko umece sa tim kolima i ukljucenim esp-om, aj da ga vidim sa ugasenim :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:djavo: :kezo:
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

ftj napisao:Pa i nije neko umece sa tim kolima i ukljucenim esp-om, aj da ga vidim sa ugasenim :)
Nije poenta umece,poenta je debilizam...
200 deluje smesno u novijim kolima,a ljudi nisu ni svesni koja je to brzina u stvari i koliko lagano stvari podju po zlu,a koliko covek malo vremena ima da razmisli,ako uopste moze ista da uradi...
cozmo napisao:Uskoro ce i presretaci na vodi :mrgreen:

"Pratili smo subjekat sa nabudzenim Tomos 10 vanbrodskim motorom i sustigli ga kod Belegisa" :mrgreen:
Kako mislis uskoro?
Od kada sam bio klinac ,znam da pored splavova na Uscu ne sme da se glisira,a presretaci(obalska straza) imaju one brodice benzinjare sa kabinom sa duplim motorima od po 300ks,koji su brzi od skoro svih ostalih na reci... Kazne su astronomske...
Ali za ljude koji prze ~50e na sat za uzivanje u glisiranju,ne bi trebalo da bude mnogo :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Danas na autoputu Beograd-Nis, beli 530d F10, video ga na naplatnoj rampi, pratio ga dok nije pojurio neku vectru.
Iskusno cekaju na nekih 100kmh i ne diraju do 140-150 koliko sam mogao da vidim, bilo mi je cudno, ali moguce je da samo slikaju, a ove brze jure, ko zna.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

ja bih onda do danas imao celu kolekciju snimaka sa auto-puta...

Verujem da ne diraju uopste, sem ako im se bas zalomis u dosadnom danu, sto letnja sezona svakako nije...

Kad godi idem van grada, tempomat na 140, u preticanjima do 150-160 i ne razmisljam o presretacima... Kad shvatim na vreme da su oni, usporim na 130... (psiholoski uticaj)
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

Mislim da me je pratio ovaj novi presretač a6, ako je uopšte to presretač. uglavnom na autoputu proletim pored njega a on vozi po ograničenju, možda i manje, onda mi se nabio u bulju i pratio me par kilometara. pošto sam bio u blagom prekoračenju mislim da su odustali.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Najbrži automobili srpske policije: U poteru sa 280 na sat

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/339674 ... 280-na-sat
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Bas sam malopre hteo da da posaljem taj clanak, uz komentar da je novinarevo poznavanje tematike ravno nuli. :kuku:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Kao da je zena od 65 godina bez vozacke dozvole i interesovanja za novinarstvo pisala tekst. Novinari samo fail za failom....

edit: morao sam i tamo da komentarisem, ne mogu da precutim ovo.
Odgovori