Renault Clio IV
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Renault Clio IV
Uvek je Renault u Srbiji imao dobru cenovnu politiku, tako da su cene sasvim ok.
HTC WS & TT2
HTC WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Javi obavezno. Nego kog tačno pipaš?Markoni napisao:U petak cu ga "opipati" pa javljam utiske ako ih bude...![]()

Širim haos!
Pa valjda će RS 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
Pa i neće baš biti da su jednake...Day Walker napisao:Cene su potpuno jednake kao i kod konkurencije...
Uporedi Corsu i Clia.
Corsa D 1.2 85ks u Selection opremi je 10000.
Clio 4 1.2 75ks u Expression opremi je 11000.
Corsa D je model iz 2007, a Clio 4 je model koji je kraj 2012, uz to je Expression paket bogatiji od Selectiona.
- Day Walker
Corsa D je restilizovana i unapredjena.. A novi model izlazi tokom sl godine..
Sve u svemu, ne vidim zasto ga ne bi poredili... Za tih 1000e sto navodis sigurno ne dobijas Bog zna kakvu opremu..
Evo ti uzmi primer mog dizela ovog u Cliu, i videces da su cene jednake..
Jedino sto ne znam za opremu, mrzi me da uporedjujem..
Sve u svemu, ne vidim zasto ga ne bi poredili... Za tih 1000e sto navodis sigurno ne dobijas Bog zna kakvu opremu..
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
Zaboravih da ovo prokomentarišem...trojanac napisao:Uvek je Renault u Srbiji imao dobru cenovnu politiku, tako da su cene sasvim ok.
Cenovna politika je još i "pomozi Bože", ali zato ostale politike su "Bog ti pomog'o".

Mislim da je sramota za proizvođača da ima takvu kancelariju kakva je RNS i servisnu mrežu, makar ovu u BG.

Širim haos!
Corsa D, 1.3cdti, 95ks, je 15000e (oprema kao tvoja), sa metalik bojom i park senzorima više u odnosu na Clio.Day Walker napisao:Corsa D je restilizovana i unapredjena.. A novi model izlazi tokom sl godine..
Clio IV, 1.5dci, 90ks, je 15000e sa navigacijom od 7'', blutut, automatskom klimom, alu 16, senzor za kišu, migavci u retrovizoru, dnevna led, esp, hill asistencija...
i novi je model, mnogo ozbiljniji i od klija 3 i ove korse koji su do sada bili na trzistu kao restilizacije modela od pre nekoliko godina...
kad se nova korsa pojavi, ako bude imala slicnu cenu ovoj, e onda ce biti konkurentna...
kad se nova korsa pojavi, ako bude imala slicnu cenu ovoj, e onda ce biti konkurentna...
- Day Walker
Iznutra su boje prekopirali od Corse, mislim na lakirano crnu kombinaciju sa crvenim...
Isto tako cena moje Corse kada se vrati (ukoliko se vrati, a nadam se da hoce deo subvencije) cena ce biti 14500e..
Dakle opet manja..
Dragane po cemu si sad zakljucio da je model ozbiljniji?
To sto je noviji ne mora po defaultu da znaci da je bolji od predhodnog ili starijeg konkurenta..
EDIT:
I redovna cena je koliko vidim 16.000e
I gde je ta navigacija u ceni?
Isto tako cena moje Corse kada se vrati (ukoliko se vrati, a nadam se da hoce deo subvencije) cena ce biti 14500e..
Dakle opet manja..

Dragane po cemu si sad zakljucio da je model ozbiljniji?
To sto je noviji ne mora po defaultu da znaci da je bolji od predhodnog ili starijeg konkurenta..
EDIT:
I redovna cena je koliko vidim 16.000e
I gde je ta navigacija u ceni?
Brzine idu u H-a !!!

Navi ide u expression tj. u srednji paket opreme 
Uz to i Clio je ispod 100gr CO2, tako da i on spada u tu grupu gde je moguć povraćaj para zbog ekologije...

Uz to i Clio je ispod 100gr CO2, tako da i on spada u tu grupu gde je moguć povraćaj para zbog ekologije...
- Day Walker
Otkud to da neko ubaci u serijsku opremu...
Svaka im cast..
Pise do 120g CO2, e sad ako su sertifikovani na ispod 100 onda ima subvenciju
Svaka im cast..
Pise do 120g CO2, e sad ako su sertifikovani na ispod 100 onda ima subvenciju
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovi iz Opela bi bili ponosni kakve fanatične ljubitelje imaju na ovom forumu...treba da aplicirate da radite pr za njih da imate neke vajde od energije koju ulažete.