Mislim da je gledala pogrešnu adresu, korisnički servis parking servisa se vodi na Kraljice Marije
A ta adresa uvek piše, nadrugom mestu piše gde se vozilo nalazilo.
Kako se odmah javljaju ovi iskusni koji znaju tekst fusnote od parking servisa.
To onda možda menja ulicu gde je vozilo bilo parkirano ali i dalje ne menja moj stav da dnevna karta ne treba da se plati.
Završilo se tako što je skupština grada Smederevo donela odluku da mogu da nose kola koja su propisno parkirana, a nisu platila tri kazne za neplaćanje parkiranja . U principu razumem njihovu logiku, ali nije u skladu sa Ustavom.
Da se upisem na listu. Popio i ja sinoc kaznu... Mentol, vec bio parkiran i platio prvi sat, te nisam cuo sms o isteku istog. Kada sam se setio vec je bilo proslo cca 20-tak minuta. Stigla mi je povratna poruka da sam dobio doplatnu kaznu u iznosu od tricavih 1870 din. i da mi ista vazi do 20:23 u isto vreme kada sam ja i posao sms za placanje. Pritom meni na onom malom papiricu koji stampaju, ne pise vreme kada me je snimio/otkucao... Znam da je ranije pisalo vreme, pa me zanima jel to sada neka nova fora, ili ima nade da odem da se zalim, tipa preparkirao sam se izasao iz kola, dok sam sklonio kljuceve, izvadio telefon, da sam ja platio u isto vreme kada mi je i on pisao kaznu te se sistem zbunio....???
ti iz parking servisa su maksimalno netolerantni...
znaci dosta je da zakasnis 5 minuta sa produzenjem parkinga i evo ti dnevna karta a sa druge strane moras da platis sat vremena iako ces mozda biti 15 minuta na parkingu, u tom slucaju te deru koliko oni hoce. ako vec pricamo o preciznosti, daj opciju da se moze uplatiti 15min, 30min i sat vremena...
Ih juče sam gledao nesvakidašnju scenu, ili svakidašnju, ko zna.
Stoji auto parkiran na nekom širokom trotoaru, ima mesta da se prolazi nije zatvorio trotoar, ali ih valja kupe odatle, jer tu nije ucrtan parking. To je po sadašnjem zakonu, a to valjda hoće da izmene, da je dozvoljeno parkirati gde god nije zabranjeno, znakom ili pravilom, tako je pre bilo.
Nisu mogli da priđu onim paukom što se podvlači pod auto, pa vuče. Jer je iza bio jedan auto, a ispred zelena površina sa onim stubićim. Oni su pokušali da iščupaju stubić, pa kad nisu mogli, onda su ga samo iskrivili, ..., pa su ona gurali auto u brzini, tačno se video kako preskače po menjaču, pa su dizali samo jedan točak i vukli auto u stranu, ... imam snimak na telefonu, probaću da skinem i uploadujem. Ali ima 2,3 fajla jer mi je prekidao, valjda snima po 10 minuta, pa prekine.
A zašto ne pošaljete dve poruke odjednom ako znate da ostajete duže od sat vremena??? Ja se odavno nisam parkirao u zonama, ali znam da je ranije bilo ako pošalješ dve poruke automatski si uplatio za dva sata...