2017 Porsche Panamera
Re: 2017 Porsche Panamera
Ima u ponudi mahagoni metalik i dalje 

Super ako onaj lik ima 2m. Pride deluje bas srecan 
Greota je sto su pokarambasili srednju konzolu, al sta da se radi... mozemo da zahvalimo dosadnim novinarima koji su to ponavljali kao papagaji.

Greota je sto su pokarambasili srednju konzolu, al sta da se radi... mozemo da zahvalimo dosadnim novinarima koji su to ponavljali kao papagaji.
Za dvometrasa i previse mesta s obzirom na klasu auta i liniju krova.
Secam se da su se neki proizvodjaci zalili sto AutoBild koristi Stefana Voswinkela za testove komfora, jer s njegovom visinom ne predstavlja prosecno visoku osobu 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Urbana legenda kaže da Wendelin Wideking nekadašnji, 190+ cm visoki, CEO Porschea nije odobrio prototip Panamere sve dok nije mogao komotno da sedne na zadnje sedište. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nisam znao da Turbo može da se uzme sa okruglim izduvama.
Mogao je i stari
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovi otvori za case su malo gadni,a i rucica menjaca pre bila lepse uklopljena
Izgleda ceo taj centralni deo bezveze, ali je dosta i do same fotografije.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I da, mnogo mu znaci spojler pozadi
Tek sad vidim da ima i brisac na zadnjem staklu, cudi me da mu toliko prska pozadi

Tek sad vidim da ima i brisac na zadnjem staklu, cudi me da mu toliko prska pozadi
I dalje mi je prilicno mlak i ruzan od napred, totalno bezlicno mi deluje, dok je od nazad fantastican. Videcemo kako uzivo deluje, mozda utisak vara.