Beograd
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Beograd
Suska se da se pravi novi BMW centar. Tacniije, da Radulovic pravi novu zgradu, izmedju Metroa i Porschea Sever.
Radovi su odavno u toku, ali ih je prekidala gradjevinska inspekcija, a sada se prica da nema dozvolu, zbog cega tablu o izgradnji nikada nisu ni postavili. Ipak, sredice se to. Pitanje je samo koliko je u ova vremena isplativo graditi novi prodajni centar za BMW (osim ako pored Pionira nije njegova zemlja, pa da je utopio za duplo vise para nego sto ce izaci posao u Krnjaci)? Kako god, ocigledno imaju racunicu, a kazu da ce Radulovic oba svoja objekta (Visnjicka i D.Srejovica) preseliti na Zrenjaninski put. To mi se cini neverovatnim, tj zasto bi spajao Fiat (gde je relativno noviji objekat) sa BMWom.
Radovi su odavno u toku, ali ih je prekidala gradjevinska inspekcija, a sada se prica da nema dozvolu, zbog cega tablu o izgradnji nikada nisu ni postavili. Ipak, sredice se to. Pitanje je samo koliko je u ova vremena isplativo graditi novi prodajni centar za BMW (osim ako pored Pionira nije njegova zemlja, pa da je utopio za duplo vise para nego sto ce izaci posao u Krnjaci)? Kako god, ocigledno imaju racunicu, a kazu da ce Radulovic oba svoja objekta (Visnjicka i D.Srejovica) preseliti na Zrenjaninski put. To mi se cini neverovatnim, tj zasto bi spajao Fiat (gde je relativno noviji objekat) sa BMWom.
Да, гради се продајно-сервисни "БМВ центар Крњача", а инвеститор је "Радуловић група Београд". Неки су мислили да чика Мишко гради још један центар за ова возила, али нема потреба да он то ради, јер Делта М као овлашћени увозник и заступник возила БМВ и МИНИ има свој велики објекат у Радничкој улици који је највећи на Балкану и други по величини у Европи, 7.500 квадрата.
„Радуловић Група Београд“, као овлашћени продавац и сервисер БМВ и Мини возила од стране Делте, гради свој центар, јер постојећа два објекта у Вишњичкој улици и у Драгослава Срејовића не задовољавају потребе и желе сво своје пословање да обједине у једном објекту. Ова група има у продаји још неке робне марке, везано за аутомобиле, а где је директан заступник, рецимо пнеуматике Бриџстон.
На жалост, овај инвститор нема грађевинску дозволу за градњу, све се кренуло на мишиће, тако да им је грађевинска инспекција почетком јула забранила даљу градњу, али су они после неких месец дана самоиницијативно наставили радове, а сад ће их поново затворити. Дозволили су им само још да заврше поплочавање и док не добију дозволу нема ништа, тек следеће године. Из тог разлога, немања дозволе, се и не поставља табла са цртежом (рендером) самог објакта, јер на табли мора да стоји и број грађевинске дозволе, ко ју је издао и остали подаци. Иначе грађевинске радове изводи Гемакс.
Све о градњи овог центра са сликама и "силном" (бахатом) гос. Радуловићу, имате на форуму Беобилд где сам доста активан члан: http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=20&t=3051, а наравно можете овде да пратите и све о изградњи Београда, и не само Београда.
У овом центру, кад се заврши једног лепог дана, ће се продавати и сервисирати и БМВ и Мини возила.
„Радуловић Група Београд“, као овлашћени продавац и сервисер БМВ и Мини возила од стране Делте, гради свој центар, јер постојећа два објекта у Вишњичкој улици и у Драгослава Срејовића не задовољавају потребе и желе сво своје пословање да обједине у једном објекту. Ова група има у продаји још неке робне марке, везано за аутомобиле, а где је директан заступник, рецимо пнеуматике Бриџстон.
На жалост, овај инвститор нема грађевинску дозволу за градњу, све се кренуло на мишиће, тако да им је грађевинска инспекција почетком јула забранила даљу градњу, али су они после неких месец дана самоиницијативно наставили радове, а сад ће их поново затворити. Дозволили су им само још да заврше поплочавање и док не добију дозволу нема ништа, тек следеће године. Из тог разлога, немања дозволе, се и не поставља табла са цртежом (рендером) самог објакта, јер на табли мора да стоји и број грађевинске дозволе, ко ју је издао и остали подаци. Иначе грађевинске радове изводи Гемакс.
Све о градњи овог центра са сликама и "силном" (бахатом) гос. Радуловићу, имате на форуму Беобилд где сам доста активан члан: http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=20&t=3051, а наравно можете овде да пратите и све о изградњи Београда, и не само Београда.
У овом центру, кад се заврши једног лепог дана, ће се продавати и сервисирати и БМВ и Мини возила.
Koja je poenta dozvole ako može da se zida na silu bez nje? Srušiti sve pa iz početka lagano.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ljudi, treba mi preporuka za neko dobro mesto za izlazak sutra (subota). Da nije seljana, bez narodnjaka, po mogucstvu strana muzika, ali ne tuc-tuc. Dakle, neko kul, urbano mesto gde bi eventualno devojke mogle i da se izdjuskaju. Molim za pomoc, ako ste uopste shvatili sta mi treba... 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kafana Manjež
neće biti tuc-tuc biće kul urbano poput Bejruta

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako volite Pop-Rock uzivo strani i domaci, onda Red Shoes i KoketaDukeNS napisao:Ljudi, treba mi preporuka za neko dobro mesto za izlazak sutra (subota). Da nije seljana, bez narodnjaka, po mogucstvu strana muzika, ali ne tuc-tuc. Dakle, neko kul, urbano mesto gde bi eventualno devojke mogle i da se izdjuskaju. Molim za pomoc, ako ste uopste shvatili sta mi treba...
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Red Shoes je kul lokal
- Day Walker
Jesi li bio otkad su ga renovirali?
Inace jedan od najboljih drugara peva subotom.
Imaju 2 benda, on je pevac i frontmen grupe Profesori
Inace jedan od najboljih drugara peva subotom.
Imaju 2 benda, on je pevac i frontmen grupe Profesori

Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Poslednji put sam bio u decembru, ne znam da li je renoviran od tad, čini mis e da su oni pevali tad. Bilo je super
- Day Walker
Pevaju vec dugo u Red-u
Sad je renoviran lokal i izgleda odlicno, ima poseban smek
Sad je renoviran lokal i izgleda odlicno, ima poseban smek

Brzine idu u H-a !!!

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Oseti se vlaga ili šta? 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hvala na predlogu! Je l' mozete samo da mi kazete i gde se nalaze?
I jos nesto, je l' postoji neko mesto gde se pusta rnb i taj fazon?
I jos nesto, je l' postoji neko mesto gde se pusta rnb i taj fazon?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U Bitefu Makao (ili neki slican bend) svira te "MTV hitove", samo ne znam da li petkom ili subotom. Mislim da je i onaj Vesko u Kasini.
TT
TT
- Day Walker
Red Shoes ti je na Adi, sa Makiske strane, negde na sredini jezera. Ima ogromna reklama pored puta, ne mozes ga omasiti
Brzine idu u H-a !!!

pucanja je bilo vec ove godine, tako da ste mirni