po meni su te felne za r129, w201, w202, w140 i slicne automobile, rado bi imao MAE felne na svojoj w202-ci ali vec na w203 bi radije zadrzao stock avantgarde felne
Tipo je i danas simpatican auto a mogu misliti kako je bio "cool" kada se tek pojavio... Jel on isto imao neke verzije sa digitalnom instrument tablom?
Tipo mi je jedan od onih automobila koji ne stare dostajanstveno. Nekako su svi koje viđam u očajnom stanju. Pre dosta godina su mi bili interesantni za videti u TD GT verziji, naročito beli. Sad kad ih vidim tako jadne...
Mislim da sam video jednog sa pocepanim plastičnim petim vratima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Tipo je je jako robustan i izdržljiv auto. Sem nekih delova elektronike ništa ne zeza, ali to naši ljudi umesto da cene zlorabe do maksimuma. Ja nisam mnogo voleo njegov dizajn kada se pojavio, ali kada sam ga provozao prvi put ostavio je izuzetan utisak na mene, pogotovu (naravno) Sedicivalvole. Odličan auto i praotac mnogim uspešnim derivatima iz Fiata, Alfe i Lancia.