Pеšaci
Re: Pеšaci
Kako bre nije. Koji je onda?
Bem li ga pise u novinama da ima 60 god. taj sto ga ogi pominje ima 63.
Ostaje da nam Woodoo pojasni. Napisao je ime i prezime kao da je neko koga treba da znamo. Ja znam samo Hotel Union, kazino Aleksandar Majkića koji gle čuda vozi GL, a negde sam video slike i sigurno je Mercedes bio. Jedino nisam siguran da li ML ili GL.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja sam video slike starog Čirokija...
Godine iz novina ne bih uzimao u obzir za te male razlike..
I da, ovom što je vozio je stradao sin na tom mestu.
Godine iz novina ne bih uzimao u obzir za te male razlike..
I da, ovom što je vozio je stradao sin na tom mestu.
Sada sam našao RTS snimak i stvarno Čiroki. Bem li ga ko je onda vozio. Izgleda da nije onaj na koga smo mislili.
Bas taj, vlasnik kockarnica "Aleksandar".Ogi napisao:Majkic ??????Hotel Union Majkic ? Maybah Majkic ? Golubovic Majkic ?
Meni je javio drugar koji radi u višem sudu. Inače, Majkić ima vanbračnu decu, pisalo se za njegovog sina Zorana N. da je uhapšen zbog pljački.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ono u V. Stepe? Kad su ostavili plen u autu pored pa došli sutra da pokupe pa ih uhapsili?
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
UPOZORENJE ZA VOZAČE U BG: Romska deca se bacaju ispred vozila kako bi iznudila novac!
http://www.kurir-info.rs/upozorenje-za- ... ak-1165747
http://www.kurir-info.rs/upozorenje-za- ... ak-1165747
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Auuu, nisam ni otvarao link. Dovoljan je naslov. Zar je moguće?
Ja sam juče baš poludeo na neku glupaču. Izlazim sa parkinga. Mrak je već, kasno popodne. Ubacim u rikverc, dajem desni migavac jer moram pun da bi mogao da izađem, jer je iza mene objekat i ima taman dovoljno mesta da isparkiram iz prve ako smotam pun i idem skroz do zida. U suprotnom mora iz više puta. Uvek gledam sve retrovizore, ali okrećem glavu levo desno i gledam da neko ne nailazi, jer znaju tuda deca da prolaze. I milim bukvalno, da bi u trenutku kad sam već maltene došao do zida ugledao na srednjem retrovizoru neku glupaču kako se provlači. A taman sam kontao da idem još par cm. Sreća pa sam bio oprezan i držao nogu na kočnici pa sam se ukopao. Ništa ona, odskakuta dalje, a ja ostao bez reči. Kiša je padala, da kažem da joj se žurilo, ali imala je i kišobran. Stvarno ne razumem šta je ljudima u glavi kad tako nepromišljeno prolaze iza kola, a očigledno je da se krećem unazad i otkud ona zna da li ću stati tako da ona ima dovoljno mesta da prođe ili sam debil koji će udariti u zid i pritom i nju prignječiti.
Tapatalk with Desire 500
Ja sam juče baš poludeo na neku glupaču. Izlazim sa parkinga. Mrak je već, kasno popodne. Ubacim u rikverc, dajem desni migavac jer moram pun da bi mogao da izađem, jer je iza mene objekat i ima taman dovoljno mesta da isparkiram iz prve ako smotam pun i idem skroz do zida. U suprotnom mora iz više puta. Uvek gledam sve retrovizore, ali okrećem glavu levo desno i gledam da neko ne nailazi, jer znaju tuda deca da prolaze. I milim bukvalno, da bi u trenutku kad sam već maltene došao do zida ugledao na srednjem retrovizoru neku glupaču kako se provlači. A taman sam kontao da idem još par cm. Sreća pa sam bio oprezan i držao nogu na kočnici pa sam se ukopao. Ništa ona, odskakuta dalje, a ja ostao bez reči. Kiša je padala, da kažem da joj se žurilo, ali imala je i kišobran. Stvarno ne razumem šta je ljudima u glavi kad tako nepromišljeno prolaze iza kola, a očigledno je da se krećem unazad i otkud ona zna da li ću stati tako da ona ima dovoljno mesta da prođe ili sam debil koji će udariti u zid i pritom i nju prignječiti.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Baš bi ti pomogla u ovom slučaju. Senzori se moraju imati, jer se pešaci instiktivno provlače između kola gde ima najviše mesta, a to je najčešće i tamo gde su se kola zaputila da se uparkiraju.
Treba biti oprezan i staviti parking senzore.
Tapatalk 4
Treba biti oprezan i staviti parking senzore.
Tapatalk 4
O cemu ti sada?
Rece covek da je stavio kameru za saobracaj,onu napred
Da,kada mu se desi da se neko namerno baci,ne bi li dobio pare od vozaca,ili osiguranja,vidi na kameri
Mada,takvi obicno imaju istoriju,pa nece da zovu pandure i slicno,vec ako mogu,uzmu na licu mesta nesto,ako ne,povlace se i ajmo Jovo nanovo
Tako da kamera moze da posluzi u slucaju da neko zove pandure.
A ti cigancici bi samo dobili pravu povredu od mene kada bi krenuli tu da mi se foliraju.
Rece covek da je stavio kameru za saobracaj,onu napred

Da,kada mu se desi da se neko namerno baci,ne bi li dobio pare od vozaca,ili osiguranja,vidi na kameri

Mada,takvi obicno imaju istoriju,pa nece da zovu pandure i slicno,vec ako mogu,uzmu na licu mesta nesto,ako ne,povlace se i ajmo Jovo nanovo

Tako da kamera moze da posluzi u slucaju da neko zove pandure.
A ti cigancici bi samo dobili pravu povredu od mene kada bi krenuli tu da mi se foliraju.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni bi, u ovom slučaju, senzori svakako pištali jer se približavam zidu. Možda bi samo zapištali jače (brže) kad bi detektovali pešaka, ali možda i ne bi, ako pešak prolazi na približno istoj razdaljenosti.
Razmišljam da ih stavim kad budem sređivao zadnji branik, sigurno da su dobra stvar.
Razmišljam da ih stavim kad budem sređivao zadnji branik, sigurno da su dobra stvar.
Posetite www.garaza.rs !