Beograd
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Re: Beograd
Verovatno mislis na 1. generaciju?Uroš S. napisao:Kakav je Volvo C70 kabrio, kakvi su ti 2.0T motori u njima, jel se slažu sa plinom? Jel ima taj auto generalno neke mane? Znam da neretko vidim da im se guli lak. Doduše ovaj jedan za koji znam je prešao preko 500.000 km.
To su ti motori jos iz serije 850, tj 850 i 855
U principu isti kao 2.3 t5, samo je promenjen hod klipa i naravno ostalo sto ide uz to, kako bi se dobio 2.0, ali precnik klipova kao i kvalitet je isti. Isto je 5 cilindara.
Plin koliko znam ti motori podnose dobro, ovi sa foruma sa 850 su zadovoljni, cak i na jednom nasviranom na 300 ks.
U principu sa tim motorom nema greske jer jedan od najpoznatijih volvo motora iz 90ix.
Pored toga mozes da ocekujes tipicno za volva odlicno komforna sedista, kao i vrhunsku bezbednost naravno.
Sto se tice stabilnosti , stabilniji je od konkurenata koje mozes da uzmes za te pare, recimo astru coupe, megane, pug itd... pre svega jer i ima komplikovanije vesanje, ali je i udobniji. Naravno nije stabilan kao bmw recimo to ti je verovatno jasno

- methane.master
Širim haos!
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Зна ли неко у колико сати сутра долази председник Кине на отварање Кинеског културног центра у улици Трешњиног цвета на Новом Београду?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa valjda je ideja da se ne zna kada se i kuda krece?
Sent from my HTC One using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Biće na Šiš ćevapu u 11:45, vodi ga Toma sa Dragicom. Onda će na otvaranje pa u Jerry na kaficu malo, pa ga Toma vodi gore na gajbu.
Valjalo bi da svrate do Madere, Fransa, Durmitora... Glupo da ne vidi sve znamenitosti
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ja sam čuo da idu u Dva štapića 

Ma splavovi, ludilo do zore...
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Куда креће, а не шта обилази. Траса кретања је тајна, а мест која обилази не. Логика каже да би грађани требало да присуствују таквом догађају...Grujic napisao:Pa valjda je ideja da se ne zna kada se i kuda krece?
Pravilno pozicioniran snajper je pola posla?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Slece oko 14h, idu prvo u SIV, pa posle do stare ambasade. Odatle u centar. Spava valjda u Hajatu.
Snajperi vec postavljeni na Blue centru i Grawe.
Snajperi vec postavljeni na Blue centru i Grawe.
- methane.master
Jake tajne služe kad i Next.zna gde su snajperi i piše na forumu. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .