Juče su stavljali svima, kada smo mi prolazili
Bila su tu neki skupoceni automobili i dobili su kandžu...
Bila su dva radnika Galerije i jedan komunalac kako sam uspeo da vidim.
Ponovo, ne razumem mozgove tih ljudi - imalo je parking mesta slobodnog itekako, a pre svega ta parking mesta trebaju ljudima kojima su i namenjena (nisu tu bez veze).
I plus što se i na tim širokim parking mestima parkirali po dijagonali, a neki izašli i na pešačke staze
Bahatost i nekultura na neverovatnom nivou
Parkiranje
Re: Parkiranje
Rekao bih pre svega jedno kolektivno nevaspitanje . E sad vi zamislite u drugim sferama zivota kako se te osobe ponasaju .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
pedja napisao:Uzimanjem kartice i ulaskom na parking, prihvatamo pravila privatnog parkirališta. Na primer: platićeš parking po satu, bakon dva, tri sata.
Tako, možda piše da u slučaju nepropisnog parkiranja imaju pravo da ...

Eto, i to sam vam rešio.
Možemo raspredati o tome da li se neka od njihovih pravila mogu oboriti, tj da li su u skladu sa višim pravnim aktima, ali verujem da su za pisanje pravilnika angažovali ljude koji ipak možda znaju nešto. Mada, ne deluje tako, kada se čita
Danas Big fashion u Visnjickoj. Na krovu garaze postoji red parking mesta za invalide. Ima 20ak.
Slobodno bilo mozda 4 mesta. Nijeda auto nije imao nalepnicu za invalide i retko koji od njih je bio jeftiniji auto (ispod 15k evra).
Slobodno bilo mozda 4 mesta. Nijeda auto nije imao nalepnicu za invalide i retko koji od njih je bio jeftiniji auto (ispod 15k evra).
Pre par godina u TC Karaburma sam izbrojao 9 parkiranih automobila na 8 parking mesta za invalide. Pri tom je bukvalno 5m dalje imalo bar 5-6 praznih regularnih mesta.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Pre nekog vremena, oko nekog praznika, Big Fashion je bio popunjen možda 20%. Sva mesta za invalide i porodice su bila zauzeta, oko ulaza, na svim nivoima, a bukvalno svuda okolo je bilo praznih mesta, na nekoliko koraka.
Međutim, jače je to od ljudi. Prokletstvo.
Imam dete od 3+ godine.
Za to vreme, jednom sam parkirao na mesto za decu, jer smatram da ima nekoga kome više treba (npr naš kolega Šebek), a na invalida ni na minut, ni "samo da...".
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Međutim, jače je to od ljudi. Prokletstvo.
Imam dete od 3+ godine.
Za to vreme, jednom sam parkirao na mesto za decu, jer smatram da ima nekoga kome više treba (npr naš kolega Šebek), a na invalida ni na minut, ni "samo da...".
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока