Mislim da pratis apsolutno pogresne, ali slobodno nastavi.
Ok, sledeci put kad mi nesto ne bude bilo jasno, idem zubara da pitamsteva_anya napisao:
Mislim da pratis apsolutno pogresne, ali slobodno nastavi.
Stevo nisi u pravo. U Makedoniji svaki dan umru 5-7 ljudi od korone. Ja ne znam u cemu je problem u nasoj medicini posto Makedonija ima svega 2 miliona (verovatno manje populacije) a ako uradimo neku sporedbu sa Srbijom koja bi trebalo da ima 8 miliona to bi trebalo da kada bi vukli paralele X4 20-28 ljudi. Zamisli kada bi se kod vas to desavalo , dali bi onda verovao u smrtnost korone? Smrtnost kod nas na pacijente ukljucene na respirator je 99%, tacnije samo se jedan pacijent od pocetka izvukuo pa sada ih u neke bolnice i ne ukljucuju. Porediti grip koji ima smrtnost od 0,1% i koronu koja je mnogo zaraznija i ima smrtnost bar kod nas od preko 5% (tacnije 5,34%) je neseriozno i za jednog laika a ne za neko koji mozda nije doktor ali je ipak u medicini u struci. Da ne pricam da svaki dan kod nas ima neko koji gubi zivot na vozrast od 40 godina. Ponekad i neko mladji. Nije zajebancija korona niti je smrtnost namaljena... dodusa ranije smo imali i po 10-15 u dan umrli od korone. Za jedna godina od grip u MKD umiru maximum 35 ljudi a mi smo na manje od godinu dana (tacnije na 6 meseca od prvog oficijalnog slucaja)na broj oko 600 ljudi.steva_anya napisao: 29 Avg 2020, 01:29 Nema ni potrebe da mislimo isto![]()
Ti slobodno pisi kako cemo pomreti, ja cu slobodno pisati da necemo![]()
Dobrodošao u klubnick79 napisao: 29 Avg 2020, 12:30 Nešto u poslednje vreme i ne pratim redovno ovu temu ali nikako da uhvatim koju tezu Steva zastupa. Vidim da stalno postavlja ovde neka pitanja, ne znam od koga očekuje ovde neki odgovor i šta je poenta te pasivne agresije.