Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Laminat?
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ovamo gde se najčešće krećem je TH u rangu sa HB-om po ceni. Polo majice, džins, košulje, odela...Xepoj87 napisao:Hmm, 3 marke, cene ogromna razlikaRalee napisao:Dodao bih jos i Paul and Shark.carov2 napisao:Ralph Lauren za 35e u njihovoj outlet radnji je super, za taj novac teško da može bolje, a za slične pare je i Superdry super...
Tommy odeću i obuću baš retko kupim iz razloga što za sličan/isti novac ipak radije biram druge brendove, na primer Boss.
Sent from my iPhone using TapatalkHB je osetno skuplji od TH, a Paul and Shark je cenovno posebna kategorija.
Sto se polo majica tice, najbolje su ki se pokazale Lacoste.
HB i ako skuplje, vremenom se primeti da su nosene, ali su cesto prijatniji materijali i lepsi modeli.
Lacoste polo smatram najboljim odnosom ulozeno/dobijeno, cak i u odnosu na te majice od 15e.
Imam do 15 godina stare Lacoste polo majice, super stanje, dizajn vanvremenski.
Polo Ralph Lauren mi je no.1 za dukseve, ali to je ono sto volim, ne d aje isplativo.
Paul and Shark kosulje su mi jedina ekstremno skupa garderoba za koju ne zalim ni evra i generalno taj brend, jer je kvalitet na jednakom nivou.
Uvek sam bio za to da kupim 2 kvalitetne stvari, nego da kupujem 10 losijih odjednom.
Nekada se ima para za Tommy, nekada za Lacoste, za HB, a da Bog, pa se nekada skupi i za P&S
A P&S jeste rang iznad...
Sent from my iPhone using Tapatalk
To mozda na nekim akcijama ili razlicite kategorije garderobe.
Nadje se nesto u slucnij ceni, siguran sam, ali je to mali procenat.
Generalno, HB majica je 150e, TH 70,80e. Pre bih rekao da su Lacoste i TH slicne cene, i ako i Lacoste ima ekskluzivnije linije koje su dosta skuplje.
Ja sam u Holandiji kupio HB duks za 65e, a Ralph Lauren za 80e, ali to nije realan pokazatelj cena, vec se gleda najnovija linija van popusta.
Dosta je HB skuplji od TH.
Generalno, HB majica je 150e, TH 70,80e. Pre bih rekao da su Lacoste i TH slicne cene, i ako i Lacoste ima ekskluzivnije linije koje su dosta skuplje.
Ja sam u Holandiji kupio HB duks za 65e, a Ralph Lauren za 80e, ali to nije realan pokazatelj cena, vec se gleda najnovija linija van popusta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja retko kad nosim majice, ali Ralph Lauren i Paul and Shark su jedine marke, koje su imale, u mom slucaju, konstantan kvalitet i dugotrajnost. Sto se kosulja tice cesto ih uzimam i u garinelu, nesto jeftinije, ali dobre za svaki dan.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Evo.nuk napisao:Šta gledamo, daj neki hint
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Adidas EQT SUPPORT RB.
45 €.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Koliko je to u dolarima? 
Sent from my MI 5s using Tapatalk

Sent from my MI 5s using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ne znam gde kupuješ HB majicu za 150e. Retko gde sam video tu cenu za HB, jedino neke specijalne serije.Xepoj87 napisao:To mozda na nekim akcijama ili razlicite kategorije garderobe.
Ovde imaš realne cene i daleko je HB polo majica od 150e.
https://www.peek-cloppenburg.de/
Kao što rekoh, TH i HB slične cene...
Sent from my BAH-L09 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
U Peek u AT blizu mene radi snajka. Radi u kancelariji i zna kad ću akcije, tipa sa 120 eura neka majica na 29 eura, pa kao radnica ima još 20% popusta. Kupuju vrhunske komade odeće za smešne pare.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
To nam nije bas od pomoci 

- passenger
Ma ni meni. Rekla 5x ce mi javi kad budu ultra akcije i ništa 

Podržavam.grujicd napisao:Imaju ljudi različite prioritete u životu, i nije to direktno vezano sa parama. Garderobu odem da kupim kad baš moram, kad mi se nešto pocepa ili okraća, mrzim šoping.
Kad vidim kako se ljudi ispucavaju sa 150e za običnu majicu, 300-400e za farmerke, 1000e + za jaknu... Zbunim se malo.

- passenger
Ja ne poznajem takve. Kakva je to jakna od 1000 eura. Za 200,300 imaš vrhunsku zimsku jaknu koja će da traje godinama
Ja sam north platio 140 eura, odlična
Ja sam north platio 140 eura, odlična
Moja zimska jakna (Adidas) je kostala 2000 din, i traje skoro 15 god.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Moja, Brugi neki šta god to bilo, je koštala 3500 din. tamo negde 2007. i imam je još uvek
Što se tiče polo majica, imam HB dobio kao poklon i može se reći da je vrhunska i traje dugo, bez da je izbledela i slično. Koliko je koštala ne znam, ali ono što ja kupujem kad su u pitanju polo majice sebi, je obično ono što nudi terranova ili timeout, tako neke jeftinije. I da recimo 2,3 sezone su ok, i onda vec ode boja...

Što se tiče polo majica, imam HB dobio kao poklon i može se reći da je vrhunska i traje dugo, bez da je izbledela i slično. Koliko je koštala ne znam, ali ono što ja kupujem kad su u pitanju polo majice sebi, je obično ono što nudi terranova ili timeout, tako neke jeftinije. I da recimo 2,3 sezone su ok, i onda vec ode boja...
- passenger
meni je ovo prva prava zimska jakna. Može tanak duks zimi i super je.
Sa ranijim koje sam imao mi je uvek bilo hladnjikavo.
Sa ranijim koje sam imao mi je uvek bilo hladnjikavo.