Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
Nije mi jasno kako su uspeli da dokažu da jeste bilo zeleno... Mislim, i očekivao sam da će ovako biti jer nije bilo nikakvih dokaza da je prošao kroz crveno, tako da samo njegova izjava mora biti uzeta u obzir, al me zaista zanima, metodološki, kako su dokazali da jeste bilo zeleno...?
Priznala Cosmova koleginica. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mozda su rekonstruisali dogadjaj. Na primer znaju koliko traje crveno, koliko zeleno, kada se pali. Uz pomoc okolnih kamera odrede vreme kada je on prosao kroz semafor i na osnovu toga znaju koje je svetlo bilo. To je moja neka laicka pretpostavkaGrujic napisao:Nije mi jasno kako su uspeli da dokažu da jeste bilo zeleno... Mislim, i očekivao sam da će ovako biti jer nije bilo nikakvih dokaza da je prošao kroz crveno, tako da samo njegova izjava mora biti uzeta u obzir, al me zaista zanima, metodološki, kako su dokazali da jeste bilo zeleno...?

- Grujic
- Moderator
Ma mnogo je to labavo, ovde sekunde mogu da promene skroz situaciju...
Nisu oni toliko pametni a i ima suviše nepoznatih da bi tako radili. Za početak ne može da se uzme da mu je brzina bila konstantna.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne treba da dokazuju da je bilo zeleno - dovoljno je da nema dokaza da je bilo crveno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
To je ok, ali piše da su veštaci dokazali... 

Bilo je crveno za Mitrovica 100%. Inace sad je raskrsnica sredjena, ne znam da li ste skoro prosli. Produzena ostrva, premesteni semafori i UKINUT je taj pesacki.paja napisao:Priznala Cosmova koleginica.
Ona jeste prelazila na crveno ali kako? Zeleno su imali SAMO ONI koji dolaze sa okretnice buseva (objasnicu posle zbog cega je tako). Onda Mitrovic ima crveno, devojka na DRUGOM delu pesackog crveno ali je na PRVOM delu pesackog zeleno.
Dakle on je prosao na crveno a ona na prvi deo pesackog na zeleno a drugi na crveno ali zeleno su imali samo i iskljucivo oni iz pravca okretnice zato sto kad je na prvom delu pesackog zeleno a na drugom crveno onda ustanicka odozgo ima crveno a ovi sa okretnice zeleno.
Tako radi taj semafor. Druga situacija ne postoji.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Nemas ti pojma kako radi taj semafor.
- Grujic
- Moderator
I pešački nije ukinut nego je u procesu premeštanja malo više uzbrdo da bude pregledniji
Prosvetli me. Pre nego sto su izmestili pesacke sad (od prekjuce su izbrisani stari i ucrtani novi) i stavili nove semafore, a takodje su stavili i novu ogradu na produzetku pesackog ostrva, izgledalo je ovako kako sam opisao:kapor napisao:Nemas ti pojma kako radi taj semafor.
1. Deo od grada na gore ima zeleno za pesake. Deo ka gradu ima crveno. U tom trenutku je zeleno od okretnice a crveno sa gornjeg dela ustanicke.
Posto je prelazila kad je bilo zeleno na prvom semaforu (znaci ka vrhu ustanicke) a crveno tu gde je Mitrovic pregazio NEMOGUCE je da je Mitrovic imao zeleno. Zeleno su imali ovi sa okretnice.
P.S. Svi pesaci su navikli na ovo i zadnjih par dana je haos jer nisu znali kud ce dok se nisu privikli na nov "raspored". Takodje sada semafor od okretnice drzi zeleno krace nego pre 10 dana.
Mislim, alo, kumovi mi stanuju na 50m odatle (koleginica u zgradi pored). Znam tu raskrsnicu napamet.
Poslednja izmena od cozmo u 28 Mar 2014, 21:03, izmenjeno 1 put ukupno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Citam komentare na ovu vest i malo mi se povraca od ovog naroda...
Tu imas dva semafora posle uklucenja sa okretnice i iznad samog ukljucenja sa okretnice i oba rade u paru. 

Pa pazi, njemu su sredili sad da je "prosao" na zeleno. Devojka jeste realno prelazila na crveno (ali onako kako sam opisao) ali je i on imao crveno.
Kad je s okretnice zeleno da ides na Ustanicku - tj skreces levo ka gradu, pesaci gde je devojka poginula imaju crveno - zbog ovih sto idu s okretnice, ali na drugoj strani imaju zeleno (zato sto nema potrebe tu da bude crveno jer je suprotan smer), dok je iz Ustanicke crveno.kapor napisao:Tu imas dva semafora posle uklucenja sa okretnice i iznad samog ukljucenja sa okretnice i oba rade u paru.
Posto je bilo zeleno na toj strani a crveno na mestu gde je poginula nema trece - Mitrovic je imao crveno a ovi sa okretnice zeleno a to su videli i ocevici.
E sad...