Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Verovatno ima gde da rastura i znanja za to. Ja bih smeo da se upustim u to da imam gde, u suprotnom kod nas mrka rabota. Obična kola polovično održavaju i to neke suštinske stvari, a ne neku višu matematiku kakva je vankel.
Viđam u zr sivu,strane table (rx-888) s nekim izduvom. Predrndano se čuje,kad je zavrti ne znaš jel auto ili motor.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ima jedna i ovde kod mene u Sidu isto siva. Ne znam da li je fabricki motor u njoj ili je budzeno nesto. Bolesno izgleda.. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Na pravcu 

I u krivini 
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Koliko su Ameri operisani od enterijera... Kapiram i namenu auta, i cenu, i ceo fazon, i da im oprostis CD na sta lici, i manuelnu klimu, ali centralni panel na srafove
Ako su srafovi fake i tu su radi dekoracije, tek ond nemam reci. Al bi ga posedovao svejedno

Ako su srafovi fake i tu su radi dekoracije, tek ond nemam reci. Al bi ga posedovao svejedno

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... asrc=st|fs
Crvena Alcantara,
...ovo je jako retko, kao i 20v turbo u odlicnom stanju. To verovatno niko nece da proda. 
Crvena Alcantara,

Verovatno nisu fake šrafovi, ali nisu tu jer moraju. Ne sviđa mi se enterijer nešto posebno, ali nekako ide uz taj auto. Nije lep ni auto ni enterijer, ali sve to zajedno mi se jako sviđa. Ima šarm, to je možda najbolja reč. Šteta samo kad su već imali kamionski benzinac za njega, nisu iskopali i neki kamionski dizel za nas traktoriste.Rakhil napisao:Koliko su Ameri operisani od enterijera... Kapiram i namenu auta, i cenu, i ceo fazon, i da im oprostis CD na sta lici, i manuelnu klimu, ali centralni panel na srafove![]()

Najbolja rec je mocno ruzan. Dobro, dve reci 

Enterijer je takav da bi se auto uklopio u cenu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Malo je pimp-mobile sa ovim enterijerom.carov2 napisao:http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... asrc=st|fs
Crvena Alcantara,...ovo je jako retko, kao i 20v turbo u odlicnom stanju. To verovatno niko nece da proda.

Nego jel ovaj motor beše nešto zeznut za servis?
Širim haos!
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ma kakvi, to je auto iz fine kuce. 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Au, Viper u krivini. Pa imao je onaj ASR model najbrže vreme na ringu svojevremeno, ima klip(ova) na youtube, obratite samo pažnju šta radi ručica menjača 

Boringly average, but also perfect for school run mums