Darko, verovatno nisi procitao recenicu do kraja gde sam napisao da zena nece ni da cuje za kucu

ali ako te ne mrzi, daj podatke, zvacu.
Petrovaradin je sasvim OK deo grada. Dovoljno daleko od grada,a opet, brzo se stigne u centar. Da pravim kucu, to mi nije opcija jer je svaka kuca koja ne ostvaruje prihode, rupa bez dna.
Imam ponudu da menjam stan za gotovu kucu u Veterniku, sve komplet uredjeno,kuca stvarno odlicna. Ali pazite sad. Vlasnik kuce ima 3 dece, i sve je bilo ok dok su deca bila mala i dok su deda i baba bili zivi da ih cuvaju i dovoze i odvoze u vrtic. Posle su deca porasla, treba ici na treninge, muzicku skolu itd. a baba i deda se razboleli,a deca jos uvek nisu dovoljno velika da mogu ici sami autobusom.
I on zbog svega toga kupi veliki stan u gradu i sad nikome ne pada na pamet da ide vise u Veternik. Kuca im stoji prazna.
Prosle godine se komsija 2 sprata ispod mene se selio u inostranstvo,prodavao stan,ja mu nudio zamenu i doplatu. On nije hteo,a sad mi kaze da je trebao da prihvati jer ga je prodao za kes. A sad je preko zaradio pare pa gleda da opet nesto kupi u NS ali su sad cene skocile.
Trenutno najrealnija opcija je da uzmem stan od komsije, vrata pored mene. Neki ljudi iz Bosne kupili stan deci da imaju gde da zive dok studiraju,a klincima ne pada na pamet da uce. Otac popizdeo, rekao da ce decu vratiti nazad u Bosnu a stan prodati prvom ko naidje.
ili opcija, da svoj stan izdam, a iznajmim neki veci i dodam npr. 100-150eur. To je trosak oko 1500eur godisnje.
Bio sam pre neki dan u jednoj Galens zgradi na Somborskom bulevaru. Ono je uzasno koliko je losa zvucna izolacija.