Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Nije ovo on slikao,a realno,sta bi oni nama uradili da smo krenuli da preticemo kolonu kamiona preko pune duple?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni deluje da ovi kamioni stoje i cekaju. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Jok,dolaze sa kamenoloma,i voze,cesto sam ih vidjao,samo verovatno svega 30-40 km/h... Pitanje je da li je obisao vec nekoga do tada,kada je ovaj uspeo da izvadi mobilni i da slika 
A realno,koliko god sporo da voze,moras da ides za njima,dok ti se ne omoguci preticanje,ali gospodin nema zivaca da izgubi 15 minuta na to,nego ajmo u nasilnicku voznju...

A realno,koliko god sporo da voze,moras da ides za njima,dok ti se ne omoguci preticanje,ali gospodin nema zivaca da izgubi 15 minuta na to,nego ajmo u nasilnicku voznju...
Ja sam u Sloveniji, sliku je okacio moj drug na fejsu. I nije isto cak i da je taj lik obisao na duploj, policija treba da bude primer. Ako ucenik ne zna lekciju dobije keca kao sto i ovaj plati kaznu ali ako profesor ne zna lekciju, treba da leti iz skole, kao i ovaj policajac s posla.
Ako je kamion parkiran onda je to druga stvar, nemam pojma iskreno da li jeste ili nije
Ako je kamion parkiran onda je to druga stvar, nemam pojma iskreno da li jeste ili nije

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A šta si ti, Acin advokat
nisam ga kritikovao već hoću da kažem da su oni od nas, ko popovi, vlast.. Sve smo to mi sami.

Boringly average, but also perfect for school run mums
A o cemu ti sada pricas,i odakle ti tako glup zakljucak,zato sto sam video sliku na fejsu ranije kod nekoga,mislim od grupe polovniautomobili.com,pa znam da nije on slikao,i to rekao ovde?
Ne,nismo to mi sami,to je neko ko je placen da sprovodi pravila.
Ako ih on ne postuje,kako da se onda neko cudi sto ih mi ne postujemo.
I odakle mu pravo da mi napise kaznu za nesto sto on sam radi?
Ako zidar ne zna da ti ozida kucu,kako onda neko da ocekuje da ti znas,kao recimo advokat?
Svako je placen za svoj posao,i kritika je ako ne zna da ga radi,a ovo je najgori primer toga,moze se nazvati cak i vrstom korupcije,tako sto je svesno pustio nekoga bez kazne

Ne,nismo to mi sami,to je neko ko je placen da sprovodi pravila.
Ako ih on ne postuje,kako da se onda neko cudi sto ih mi ne postujemo.
I odakle mu pravo da mi napise kaznu za nesto sto on sam radi?
Ako zidar ne zna da ti ozida kucu,kako onda neko da ocekuje da ti znas,kao recimo advokat?
Svako je placen za svoj posao,i kritika je ako ne zna da ga radi,a ovo je najgori primer toga,moze se nazvati cak i vrstom korupcije,tako sto je svesno pustio nekoga bez kazne

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=790768
Otkaz u Ministarstvu zbog kupusa
Izvor: Tanjug
Beograd -- Službenik Uprave za trezor, koji je prevozio kupus u službenom automobilu, udaljen je s posla i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.
Ministarstvo finansija saopštilo je danas, povodom objavljivanja fotografija službenog automobila Uprave za trezor punog kupusa, da je protiv odgovorne osobe pokrenut disciplinski postupak i doneto rešenje o udaljenju sa rada.
Pojedini mediji preneli su danas fotografije službenog automobila Ministarstva finansija pretrpanog kupusom.
Na fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži Tviter vidi se vozilo na kojem piše da pripada Upravi za trezor Ministarstva finansija i čiji su zadnji deo, kao i mesto suvozača, pretrpani kupusom.
Autor fotografije tvrdio je da je automobil juče fotografisan u Futogu oko 14.50 sati.
Ministarstvo je saopštilo da je službeni automobil nenamenski koristio i time narušio ugled ministarstva, državni službenik Uprave za trezor, savetnik u Odeljenju za javna plaćanja, u Filijali Novi Sad, Zoran Mazinjanin.
Na osnovu službenog naloga direktora Filijale Novi Sad, on je upućen na službeni put do ekspoziture Bačka Palanka i postoji osnovana sumnja da je službeno vozilo nenamenski koristio u povratku sa službenog puta.
Kako je navedeno u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva, u cilju nesmetanog izvršavanja zakonom utvrđenih nadležnosti i efikasnog i racionalnog upravljanja materijalnom i nematerijalnom imovinom i sredstvima za rad, Uprava za trezor je zauzela proaktivan stav prema pitanjima potencijalne zloupotrebe državnih sredstava i imovine,
S tim ciljem inicirano je brendiranje službenih vozila logotipom državnog organa, kako bi se predupredilo eventualno nezakonito ponašanje državnih službenika.
Otkaz u Ministarstvu zbog kupusa
Izvor: Tanjug
Beograd -- Službenik Uprave za trezor, koji je prevozio kupus u službenom automobilu, udaljen je s posla i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.
Ministarstvo finansija saopštilo je danas, povodom objavljivanja fotografija službenog automobila Uprave za trezor punog kupusa, da je protiv odgovorne osobe pokrenut disciplinski postupak i doneto rešenje o udaljenju sa rada.
Pojedini mediji preneli su danas fotografije službenog automobila Ministarstva finansija pretrpanog kupusom.
Na fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži Tviter vidi se vozilo na kojem piše da pripada Upravi za trezor Ministarstva finansija i čiji su zadnji deo, kao i mesto suvozača, pretrpani kupusom.
Autor fotografije tvrdio je da je automobil juče fotografisan u Futogu oko 14.50 sati.
Ministarstvo je saopštilo da je službeni automobil nenamenski koristio i time narušio ugled ministarstva, državni službenik Uprave za trezor, savetnik u Odeljenju za javna plaćanja, u Filijali Novi Sad, Zoran Mazinjanin.
Na osnovu službenog naloga direktora Filijale Novi Sad, on je upućen na službeni put do ekspoziture Bačka Palanka i postoji osnovana sumnja da je službeno vozilo nenamenski koristio u povratku sa službenog puta.
Kako je navedeno u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva, u cilju nesmetanog izvršavanja zakonom utvrđenih nadležnosti i efikasnog i racionalnog upravljanja materijalnom i nematerijalnom imovinom i sredstvima za rad, Uprava za trezor je zauzela proaktivan stav prema pitanjima potencijalne zloupotrebe državnih sredstava i imovine,
S tim ciljem inicirano je brendiranje službenih vozila logotipom državnog organa, kako bi se predupredilo eventualno nezakonito ponašanje državnih službenika.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Onaj kupusar dobio otkaz, sad citam na Blicu. 
Edit: Preduhitri me Cozmo

Edit: Preduhitri me Cozmo

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Bole ga uvo za posao, ima 200kg kupusa. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ova slika sa pandurima je bila na forumu još pre 15 dana, tema Dobro veče čini mi se 
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A pojavila se u grupi na FB još pre 

- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Danas sam dobio pismo od predškolske ustanove 11. April Novi Beograd u kome piše da dugujem za vrtić 4.982 dinara i da to uplatim za 3 (tri) dana, a u suprotnom će biti primorani da uplate ostvare sudskim putem.
Pismo je upućeno 18.12.2013. a dete je iz vrtića ispisano 30.06.2010 i sad ide u 4. razred. U prevodu posle tri ipo godine su setili da nešto dugujem.
Najgore je to što im stvarno ne dugujem ništa, pošto da bi podigao neke papire (mislim da su bili ispisnica i neka potvrda) morao si imati izmirene sve obaveze prema njima. Čak se sećam da je postojala i neka pretplata na kraju od 500-600 dinara. Naravno da uplatnice posle tri godine nemam.
Eto još jedan od razloga zašto je Srbija tu gde jeste.
Pismo je upućeno 18.12.2013. a dete je iz vrtića ispisano 30.06.2010 i sad ide u 4. razred. U prevodu posle tri ipo godine su setili da nešto dugujem.
Najgore je to što im stvarno ne dugujem ništa, pošto da bi podigao neke papire (mislim da su bili ispisnica i neka potvrda) morao si imati izmirene sve obaveze prema njima. Čak se sećam da je postojala i neka pretplata na kraju od 500-600 dinara. Naravno da uplatnice posle tri godine nemam.
Eto još jedan od razloga zašto je Srbija tu gde jeste.
Sta ces uraditi? Pretpostavljam da ces ici da razgovaras sa njima i vidis sta potrazuju? Interesuje me bas rasplet situacije.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Covek mora sve papire da cuva do kraja zivota jer se ne zna kad ce koja jajara sta da izmisli.
Jel tu ne vazi neka zastara ili tako nesto, ali sve i da vazi opet advokat ovo ono, izaci ce opet nekih para.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Već sam razgovarao i to je stanje koje pokazuje kartica. Rekao sam da mogu da me tuže slobodno i ako treba ići ću u zatvor, ali im pare ne dam.