Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Na predivnoj fotki koju je Geza okacio, cini se da vidimo tri lepa Erbasa Er Srbije, a ono sto je verovatno Geza hteo da naznaci, je krsenje propisa
Open aircraft doors must be protected by effective fall prevention barriers, ground support equipment or other means. Doors should never be left unprotected once open. Where doors are open and passengers are on board the aircraft it is particularly important that the doors are guarded either by a physical barrier or by a suitably trained crew member.
Tj. kada su vrata otvorena a na njih nisu naslonjene stepenice ili aviomost, duznost je da ih nadgleda obuceno lice ili da je preko njih stavljena zuta traka...
Open aircraft doors must be protected by effective fall prevention barriers, ground support equipment or other means. Doors should never be left unprotected once open. Where doors are open and passengers are on board the aircraft it is particularly important that the doors are guarded either by a physical barrier or by a suitably trained crew member.
Tj. kada su vrata otvorena a na njih nisu naslonjene stepenice ili aviomost, duznost je da ih nadgleda obuceno lice ili da je preko njih stavljena zuta traka...
Pre desetak godina u povratku iz Egipta sleteli smo u Sambol da pokupimo ljude. Tamo smo stajali bar 1h. Sve vreme su bila otvorena zadnja vrata. Valjda da izađe sila duvana iz kabine. Nije bilo nikakve prepreke, trake, čoveka.... Ja stajao na vratima, duvanio i tresao u Tursku. 

Otac mog kuma je ispao iz TU-134A kroz servisna vrata i slomio obe ruke zato sto njegov kolega nije obezbedio vrata prilikom provere.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Eto, zbog takvih su nas i proterali iz centra sa Ataturka, na periferiju na Sabihupaja napisao:Pre desetak godina u povratku iz Egipta sleteli smo u Sambol da pokupimo ljude. Tamo smo stajali bar 1h. Sve vreme su bila otvorena zadnja vrata. Valjda da izađe sila duvana iz kabine. Nije bilo nikakve prepreke, trake, čoveka.... Ja stajao na vratima, duvanio i tresao u Tursku.

Otvara i LH. Prema tome, nije neka retkost kad se desi da mora da se stoji dugo na pisti.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Paja je bio jos i dobar... ne bi me cudilo da je neki balkasnki domacin, zalivao pistu kroz otvorena vratazuzazu napisao:Eto, zbog takvih su nas i proterali iz centra sa Ataturka, na periferiju na Sabihupaja napisao:Pre desetak godina u povratku iz Egipta sleteli smo u Sambol da pokupimo ljude. Tamo smo stajali bar 1h. Sve vreme su bila otvorena zadnja vrata. Valjda da izađe sila duvana iz kabine. Nije bilo nikakve prepreke, trake, čoveka.... Ja stajao na vratima, duvanio i tresao u Tursku.

Misliš da nismo imali i takvih ideja, al jbg bio dan. 

Logo jedne ordinacije u turskom hotelu
Logo Er Srbistana
Bas dobro, zar ne?
Logo Er Srbistana
Bas dobro, zar ne?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja sam uvek mislio da je samo kabina sa putnicima pod pritiskom, ne i stajni trap?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Možda jeste pod pritiskom, da ne eksplodiraju gume? U svakom slučaju, dečko je debil...
EDIT: U stvari, šta je 1 bar atmosferskog pritiska u odnosu na nekoliko bara na koliko su naduvane gume... ne bi sigurno eksplodirale.
EDIT: U stvari, šta je 1 bar atmosferskog pritiska u odnosu na nekoliko bara na koliko su naduvane gume... ne bi sigurno eksplodirale.
Ђенерал Јанковић