Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Pa, i 16. i 20. su radni dani. Bilo bi logicnije, po meni, da se odrzi za vikend. Da i ono malo jada i bede sto u ovoj nesrecnoj zemlji jos radi moze da ode i da se vrati sa posla.
Sent fron my HTC
Sent fron my HTC

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja bih samo da istrolujem na brzinu sa pitanjima koliko ce da kosta vojna parada, koliko smo dece mogli da izlecimo time, i zasto se zbog manjine koja se pali na vojsku jebava vecina koju to ne zanima i blokira grad. Hvala na paznji 

Bas tako Rakhil. Dodao bih samo jos i grube zidarske radove u Obrenovcu i u Timockoj krajni. 

Rakhil napisao:Ja bih samo da istrolujem na brzinu sa pitanjima koliko ce da kosta vojna parada, koliko smo dece mogli da izlecimo time, i zasto se zbog manjine koja se pali na vojsku jebava vecina koju to ne zanima i blokira grad. Hvala na paznji

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Dusan napisao:Rakhil napisao:Ja bih samo da istrolujem na brzinu sa pitanjima koliko ce da kosta vojna parada, koliko smo dece mogli da izlecimo time, i zasto se zbog manjine koja se pali na vojsku jebava vecina koju to ne zanima i blokira grad. Hvala na paznji

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Imali smo i peder bal blokadu u ovom gradu prosle nedelje pa vidim da nikome nije smetala 

- Rakhil
Nikome smetala? Ti bas nisi svracao do foruma neko vreme 

Dzoni_m napisao:Dusan napisao:Rakhil napisao:Ja bih samo da istrolujem na brzinu sa pitanjima koliko ce da kosta vojna parada, koliko smo dece mogli da izlecimo time, i zasto se zbog manjine koja se pali na vojsku jebava vecina koju to ne zanima i blokira grad. Hvala na paznji

- BAJKER
Bogami nisam, bavio sam se precim poslom oko deceRakhil napisao:Nikome smetala? Ti bas nisi svracao do foruma neko vreme

A da i da dodam i peder bal je ovu drzavu dosta kostao tako da kada se sabere sa ovom predstojecom to jeste lepa lova na gomili koja moze da se iskoristi na pametniji nacin.

- Rakhil
Potpuno saglasan, veliko bacanje para i jedno i drugo.
Meni je besmisleno da parada košta i jedan dinar, ali mi moramo da pokažemo i dokažemo da smo nenormalni u svakom pogledu.
Ovo vojno čudo, ako zanemarimo da verovatno događa u najgorem mogućem političkom momentu, će koštati jezivo puno. Verovatno će samo Putinova poseta koštati ko parada, a gde su ostali troškovi.
Ovo vojno čudo, ako zanemarimo da verovatno događa u najgorem mogućem političkom momentu, će koštati jezivo puno. Verovatno će samo Putinova poseta koštati ko parada, a gde su ostali troškovi.
- Rakhil
Prosli put kad je bio Putin, policija je mene i jos 30 ljudi drzala zatvorene pod pretnjom hapsenjem u haustoru u Brankovoj ulici pola sata dok nije prosla visekilometarska kolona. Nismo smeli ni da gledamo napolje, bukvalno nas zatvorili. Kad je bio Bajden, grad je bio prazan ali ni priblizno nije bilo tolikog jebanja naroda.
Sto bi rekla ona budaletina Lukovic: Vladimire Putine, rasiri nam butine...
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Rakhil napisao:

Dali mislis da vlada brine koliko ce to da kosta? Sve ce mo mi to da platimo. Dok na jednoj strani kukaju kako smo pred bankrotom i skidaju nam plate i to debelo u cilju stednje, sa druge strane se prave dve parade koje kostaju papreno.
Poslednja izmena od Sh@rance u 03 Okt 2014, 21:16, izmenjeno 2 puta ukupno.
- BAJKER
Pogotovo sada kada ta ista drzava steze kajs preko stomaka svoga naroda, zelja da se pokazemo pred jednim svetskim liderom je jedno a realnosti drugo. Na stranu sto se sve spojilo, proslava 100 godina od velikog rata, oslobodjenje Beograda...a sto bas 16tog verovatno zato sto je gost iz Rusije imao samo taj slobodni termin u svom kalendaru.Paja napisao:Meni je besmisleno da parada košta i jedan dinar, ali mi moramo da pokažemo i dokažemo da smo nenormalni u svakom pogledu.