Ja svodim na emotivno kad pričamo tehničkim karakteristikama. Tu emotivno nije uopšte bitan parametar.starac vujadin napisao: Vidim da svodite "emotivno" na "nostalgično"...em što i nostalgično ima svoj značaj i svoju težinu, em što to nije tačno, nego emotivno ima mnogo širi i dublji značaj. Pa, naravno da je emotivno, ako neće u muzici gde će...to je sastavni deo muzike, ne njen nepotrebni balast.
Inače se slažem sa tvojim postom gde opisuješ način slušanja muzike i uživanje u istoj.
Ovo i jeste najveći problem dostupnosti velike količine digitalnih sadržaja. Umesto da odvojiš sat vremena da poslušaš jedan CD, ti ćeš više od pola sata izgubiti u pretraživanju baze striming servisa... sve bi probao po malo i na kraju popizdiš i batališ muzikuDelija napisao:Realno, gomila lossless muzike "na izvolte" je poprilicno unistila draz slusanja muzike. Imam preko 3 Tb (preko 8k albuma) i cesto ne znam sta bih uopste slusao. Retko uzmem da poslusam ceo album od pocetka do kraja, a to sam cesto radio ranije kada mi je bila manja kolekcija.