Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Ja se ne bih zezao, kazna je brutalna, prekršaj je 1/1, a da računaš na nečiju dobru volju....
Uzmi položi dodatno šta treba za AM, A1 il šta već odlučiš i miran si....
Uzmi položi dodatno šta treba za AM, A1 il šta već odlučiš i miran si....
Zar treba nesto posebno za ispod 50cc?
Znam da drugar ima polozeno B i vozi skuter ispod 50cc, samo da ne bi polagao za A.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Znam da drugar ima polozeno B i vozi skuter ispod 50cc, samo da ne bi polagao za A.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
Ko je polagao po starom sistemu je dobio i da može skuter tj AM kategoriju, ko je po novom to ne dobije...
Znam da je kazna bas velika, ali cisto da proverim da li neko zna da je iko ikad dobio kaznu za 50 kubika a da ima B kat.
Kad me ne bi mrzelo da polazem, polagao bih A1 (do 125cc). Ali cinjenica da moram da gubim dosta vremena i da kosta 300+ evra me odbija.
@heroj, posle 2011 ko je polagao za kola, dobijao je samo B kategoriju. Za skuter treba AM
Kad me ne bi mrzelo da polazem, polagao bih A1 (do 125cc). Ali cinjenica da moram da gubim dosta vremena i da kosta 300+ evra me odbija.
@heroj, posle 2011 ko je polagao za kola, dobijao je samo B kategoriju. Za skuter treba AM
Aha, kontam.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pa zar nije polaganje za AM samo izlazak na test gde unapred prodjes sva pitanja?
Ma nije, ima i teorijski i prakticni ispit i obuka iako imas B, a do juce se to dobijalo uz B.
Sjajan nacin da se uzmu pare, slepci.
Sjajan nacin da se uzmu pare, slepci.
- Grujic
- Moderator
Sad pogledao cenovnik, za AM sa B je ukupno sa polaganjem oko 18000 din i ima 7 časova teorije i 7 vožnje
18000 za nesto sto je godinu-dve dana pre nego sto sam polagao dolazilo "gratis".
Kada bih se naterao i nasao vremena, isao bih odmah na A1, ako mi se svidi zujanje sa skuterom malo ce mi biti 50cc za po gradu.
Kada bih se naterao i nasao vremena, isao bih odmah na A1, ako mi se svidi zujanje sa skuterom malo ce mi biti 50cc za po gradu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sva sreca pa imam jos nekih kategorija koje sam dobio uz B, vidim na novoj dozvoli da mogu i traktore i tsl. jos da vozim.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sam polozio 2013. i dobio sam AM kategoriju.Neo napisao:Znam da je kazna bas velika, ali cisto da proverim da li neko zna da je iko ikad dobio kaznu za 50 kubika a da ima B kat.

Ne dobija se AM 2011. ili 2012. Drugaru su upisali greskom C umesto C1, uz kasnije obrazlozenje da je bila greska u sistemu (citaj salterusa zajebala) i on se jos nateze sa njima, nije polagao za C, a ima ga u vozackoj, (ne svojom voljom, ali eto jbg), tako da sve moze.
Nego Hokaje, zar vi nemate polaganje u srednjoj skoli, tipa u drugoj-trecoj godini srednje?
TT
Nego Hokaje, zar vi nemate polaganje u srednjoj skoli, tipa u drugoj-trecoj godini srednje?
TT
Имам једно потпитање...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne. Ako mislis na srednju policijsku skolu, ona vec godinama ne postoji, vec COPO (Centar za Osnovnu Policijsku Obuku). Nisi duzan da imas dozvolu, ali si u obavezi da u roku od 3 godine polozis za B kategoriju.
Politehnicka Skola smer za Saobracajnog Tehnicara ima polaganje u cetvrtoj, u sklopu skole na primer.
Politehnicka Skola smer za Saobracajnog Tehnicara ima polaganje u cetvrtoj, u sklopu skole na primer.
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Sestra skoro polozila, pre god dana, pre neki dan uzela ovu pravu, dobila AM i M uz B.. nikada nije imala psp.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Ja ne znam ko je tu lud, niko ne zna zakon, sad sam pogledao vozacku, upisali su mi pocetkom 2014-e godine B, B1, M, a to valjda ide u paketu sa AM, koji su zaboravili