Grčka
Re: Grčka
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Aviator je bio u hotelu Leda a ja 2x u mestu Kato Gatzea, u apartmansko kamp kompleksu. Oba mesta su odlicna, ako zelis poslacu ti link. Ovo gde sam ja bio je dosta blize Volosu i drugim mestima i samim tim urbanije i bolje kao baza za eventualni obilazak.
Ja razmišljam da idem na Pilion ovoga leta, pa ako možeš malo više da napišeš o smeštaju u kome si bio, plaži, dobro i loše, preporuke šta obići... Može i na pp.Ogi napisao:Aviator je bio u hotelu Leda a ja 2x u mestu Kato Gatzea, u apartmansko kamp kompleksu. Oba mesta su odlicna, ako zelis poslacu ti link. Ovo gde sam ja bio je dosta blize Volosu i drugim mestima i samim tim urbanije i bolje kao baza za eventualni obilazak.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
To za popodnevnu senku sam pretpostavio i to mi se ne svidja.
Za puteve sam takodje cuo da su losi ,uski , teski sa mnogo serpentina ali i salje me privlaci obala sa te strane
Kakvo je more u zalivu , cistoca?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Za puteve sam takodje cuo da su losi ,uski , teski sa mnogo serpentina ali i salje me privlaci obala sa te strane

Kakvo je more u zalivu , cistoca?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока