Ratna tehnika
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Ratna tehnika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ova parada se pravi namenski. Koštaće, to stoji, ali će biti i svojevrsna reklama nekih novih sistema, tako da će sama sebe otplatiti vrlo brzo, a onda se ide u čist +.
Parade, sajmovi, i slično su vrlo uobičajan način promocije nove opreme/naoružanja u dosta zemalja, koštaju, ali država na kraju kao posledicu ima lepu zaradu i posao za namensku proiz.
Parade, sajmovi, i slično su vrlo uobičajan način promocije nove opreme/naoružanja u dosta zemalja, koštaju, ali država na kraju kao posledicu ima lepu zaradu i posao za namensku proiz.
Koja je ovo mašina? F-14?Dusan napisao:
Slab je to forsaž kad i po mraku izgleda tako plavičasto. Uporedite sa:

Ђенерал Јанковић
BAJKER napisao:Imali smo i peder bal blokadu u ovom gradu prosle nedelje pa vidim da nikome nije smetala
Otvori FB nalog, posalji mi zahtev za prijatelja i prolistaj moj zidic! Cisto da vidis koliko ih podrzavam.

B1-B, ja sam prvo pomislio da je ruski TU-160.snork napisao:Koja je ovo mašina? F-14?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Uh, kakav fail...
Vide se 4 mlaza iz motora, ali su mi nekako 2 + 2 suviše blizu, pa sam mislio da su ipak samo dva.
Bilo je očigledno da je nešto sa promenljivom geometrijom krila, ali nisam mogao da provalim veličinu.
A održavanje vojne parade podržavam, jer mislim da je oslobođenje Beograda i pobeda nad fašizmom izuzetno značajna stvar. Što se tiče reakcija sa Zapada, ma šta političari pričali, mislim da će efekat po nas zapravo biti pozitivan.
Bilo je očigledno da je nešto sa promenljivom geometrijom krila, ali nisam mogao da provalim veličinu.
A održavanje vojne parade podržavam, jer mislim da je oslobođenje Beograda i pobeda nad fašizmom izuzetno značajna stvar. Što se tiče reakcija sa Zapada, ma šta političari pričali, mislim da će efekat po nas zapravo biti pozitivan.
Ђенерал Јанковић
Ima poprilično aviona iz tog perioda sa promenljivom geometrijom, a ne liče uopšte. Ja sam isto prvo pomislio da je Tupoljev.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Račun treba ispostaviti onima zbog kojih se parada navrat nanos pravi, iako nije ni bila planirana, niti se organizuje zbog manjine koja se pali na vojsku, niti radi promocije naše vojne industrije.Paja napisao:Dzoni_m napisao:Dusan napisao:Rakhil napisao:Ja bih samo da istrolujem na brzinu sa pitanjima koliko ce da kosta vojna parada, koliko smo dece mogli da izlecimo time, i zasto se zbog manjine koja se pali na vojsku jebava vecina koju to ne zanima i blokira grad. Hvala na paznji
Misliš B1 verovatno.BAJKER napisao:Iz daleka kada se gleda lice TU-160 i B2.
Tapatalk Pro
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Posto mi i nemamo LA, http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... -na-paradu ruski “migovi“ dolaze na paradu

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Bas pametno nabijati prst u oko ''celom'' svetu. To smo mi od uvek. 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iWlLJm3v9s
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...