Jeste. On mi je 1995. kosu do pola ledja osisao na kratko. Od tada se znamo. Nije se cuvao, pa ni od korone, to je najkrace receno.DukeNS napisao:On je čak i sa srcem imao neki problem...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Jeste. On mi je 1995. kosu do pola ledja osisao na kratko. Od tada se znamo. Nije se cuvao, pa ni od korone, to je najkrace receno.DukeNS napisao:On je čak i sa srcem imao neki problem...
Hahahaftj napisao:Al kako lep dan za setnju trenutno fazon 35 stepeni u hladu i 35% vlaznost znaci zivi pakao
Izvini, trebalo je vremena da nađem tu porukusteva_anya napisao: 30 Avg 2020, 12:32 Jesam![]()
Uzivajte, lep je dan za setnju i malo Sunca, odlicno je za imunitet, mozete i sami ako ne zelite ikakve kontakte!
steva_anya napisao: 21 Avg 2020, 20:14 Imam ja jos primera ...
STA je i KO je ubio ljude u Kanadi!?
Evo za British Columbia.
Kako to da u martu i avgustu ima isti broj obolelih a toliko velika razlika u broju imrlih?!
Sta je razlog ovde?!
steva_anya napisao: 21 Avg 2020, 16:07 KO je i STA je ubilo ljude u Francuskoj?!
05.aprila 5000 pozitivnih i 1200 umrlih
20.avgusta: 5000 pozitivnih i 0 umrlih
Surove brojke, bas surove!
steva_anya napisao: 21 Avg 2020, 16:53 Evo Holandija.
U martu i aprilu je bio nepoznat virus i nov, a sad je "stari".
KO je i STA je ubilo ljude u Holandiji?
steva_anya napisao: 30 Avg 2020, 08:35 Krajem marta i pocrtkom aprila Francuska na 7000 dnevno obolelih i 700-1200 umrlih.
Sad krajem avgusta opet 7000 obolelih a broj umrlih skoro na nuli.
Necu nista pitati samo cu to ostaviti kao cinjenici i zvanican podatak ovde.
Prijatan topao dan!
steva_anya napisao: 29 Avg 2020, 18:43 Ja baratam sa zvanicno obajvljenim i dostupnim brojkama. Ne bavim se nikakvim teorijama zavere.
Niti mogu da znam da li i koliko neke zemlje lazu za brojeve.
Evo, kako je moguce da u Spaniji bude ovako?!
Kako da bude ovakav pad a zatim povecanje obolelih a tako mala ili nikakva smrtnost u poredjenju sa prvim periodom?
I sta je onda realna smrtnost od Corone: prvi deo ili drugi deo?
I sta je uzrok smrti u prvom delu a sta u drugom?
steva_anya napisao: 27 Avg 2020, 07:05 Kako to da virus ne ubija u drugom talasu ni priblizno kao u prvom? Sta je medicina postigla u terapiji pa su brojke toliko drugacije?
steva_anya napisao: 28 Avg 2020, 20:49 Unazad 10 dana su vidljive mere kao pocetkom jula: slabe, bez nekih kontrola i izricitosti, a imamo pad broja obolelih![]()
I kakve veze ima uživanje na suncu sa ovom temom, jeste, šetamo i mi i živimo život, naravno da ćemo uživati i u suncu, šetnji, vožnji i moru, planini i kafici, pivcu na terasi i svemu ostalom što je normalno?
Ja sam sa ovim potpuno saglasan.steva_anya napisao: 30 Avg 2020, 16:22 Ali kad ja kazem setnja, san, pravilna ishrana , i da se mesecno za ovo vreme moglo puno urariti na licnom zdrav statusu, imunitetu i telesnoj masi .. jbg cim sam ja pisao to se ismeva i osporava ...
Eto sta su drugi zapazili ...
I sa ovim.Ji 4Tze napisao: 30 Avg 2020, 23:05 da će umreti onaj ko mora da umre ako se ne sačuva i da od toga ne može da se pomogne nikakvim zatvaranjima, maskama jer mi ne živimo u kontrolisanom društvu kao što je Kina koja je uspela da zauzda epidemiju iako su i oni imali panične ispade koje su uspešno preneli na ostatak sveta.
Ali potpuno si u pravu, od aprila i onog prvobitnog ludila bilo je dovoljno vremena da se ljudi "poprave" i spremniji dočekaju hladnije vreme i novu "epidemiološku situaciju"
steva_anya napisao: 19 Apr 2020, 14:40 Evo Vam studija na osnovu seroloskog testiranja (neuporedivo bitnija i pouzdanija za izvidjenje finalnih brojki), Stanford univerzitet,,prof Ioannidis
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20062463v1
Po njegovoj studiji tada IFR je bio 0.27% (0.24%), dok je po studiji sa Islanda 0.3%steva_anya napisao: 02 Maj 2020, 11:53 @ljuba u ovako napravljenoj histeriji tesko je ostati razuman. Srecom, postoje takvi, i za moju srecu: znam ih i pratim.
Jedan od njih je prof Ioannidis, on ima H-index 151 ili 157. Ukratko: to je brojka koja pokazuje koliko su necija naucna istrazivanja dobra i korisna i koliko puta su citirana. Ova brojka je IMPRESIVNA.
On je svoj zivot posvetio tome. Razbio je kroz neke objave farmakologiju i napisao clanak "zasto je vecina studija lazna" i time meni privukao paznju.